fbpx

ATP Tour: Συνεχίζει στη Χιχόν ο Τζιρόν

ATP Tour: Συνεχίζει στη Χιχόν ο Τζιρόν

Το τουρνουά τένις στη Χιχόν της Ισπανίας, το πρώτο που διοργανώνεται στην ιστορία, είχε πρόωρο τέλος για τον ντόπιο Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, καθώς ο Ισπανός γνώρισε την ήττα από τον Αμερικανό Μάρκος Τζιρόν. Νούμερο οκτώ στο ταμπλό, ο Ράμος-Βινιόλας έκανε δικό του το πρώτο σετ με 6-4 στα γκέιμ αλλά ο Αμερικανός σημείωσε τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις και πρώτη από το Μάστερς του Παρισιού το 2020 φτάνοντας στην ανατροπή καθώς έκανε δικά του τα επόμενα δύο κομμάτια του ματς με 6-4 και 6-2 στα γκέιμ.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τζιρόν, νούμερο 62 στην παγκόσμια κατάταξη, θα είναι ο Αυστριακός Ντόμινικ Τιμ. Σε άλλα ματς, ο Μανουέλ Γκινάρ πήρε την πρόκριση μετά την εγκατάλειψη εξαιτίας τραυματισμού του Φάμπιο Φονίνι. Ο Ιταλός πήρε το πρώτο σετ με 6-4 στα γκέιμ ωστόσο τα προβλήματα έκαναν την εμφάνισή τους με τον Γάλλο, ο οποίος άρχισε από τα προκριματικά, να απαντά με 6-0 στο δεύτερο. Ο Φονίνι προσπάθησε να μείνει στο ματς αλλά μένοντας πίσω με 2-0 στα γκέιμ του τρίτου αποφάσισε να εγκαταλείψει.

 Στα τρία σετ κρίθηκε η νίκη και η πρόκριση για τον Ισπανό Νίκολας Άλβαρεθ Βερόνα με τον 21χρονο, νούμερο 231 στην παγκόσμια κατάταξη, να επικρατεί του Μάρκου Τρουνχελίτι από την Αργεντινή, νούμερο 241 κόσμου με 1/6 6/3 6/0 με τους δύο παίκτες να έχουν αρχίσει από τα προκριματικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις