fbpx

ATP Tour: Εντυπωσιακή αρχή για τον Τιμ στη Χιχόν

ATP Tour: Εντυπωσιακή αρχή για τον Τιμ στη Χιχόν

O Ντόμινικ Τιμ δεν έχει δώσει σπουδαία παιχνίδια τελευταία ωστόσο το πιο πρόσφατο ήταν εξαιρετικό καθώς νίκησε άνετα στα δύο σετ τον Ζοάο Σόουζα και πέρασε στο δεύτερο γύρο της Χιχόν.

 Ο Αυστριακός προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή του αθλήματος και αυτός είναι ο λόγος που αποδέχθηκε τη wildcard για το συγκεκριμένο τουρνουά και με την απόδοσή του στον πρώτο γύρο δείχνει να έχει πάρει την σωστή απόφαση νικώντας άνετα με 6-2, 6-0 τον Ζοάο Σόουζα.

 Στο συγκεκριμένο ματς ο Τιμ πήρε από νωρίς τον έλεγχο καθώς προηγήθηκε 3-1 στο πρώτο σετ και συνέχισε να ασκεί πίεση με νέο μπρέικ για να κάνει δικό του το πρώτο  μέρος της αναμέτρησης χάνοντας μόλις τέσσερις πόντους πίσω από το σερβίς του. Η κατάσταση έγινε ακόμα καλύτερη για τον Τιμ που δεν έχασε γκέιμ στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ του ματς το οποίο έκανε δικό του σε 28 λεπτά με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη σε 62 λεπτά.

 Σε άλλα ματς της ημέρας στο τουρνουά που διεξάγεται για πρώτη φορά, ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Μοντέιρο νίκησε στα δύο σετ, 6-4, 7-5 τον Γάλλο Μπενζαμάν Μπονζί ενώ ο Γάλλος Κριστιάν Εστιέν έχοντας πάρει το πρώτο σετ με 7-5 στη διαδικασία του τάι μπρέικ και ενώ ήταν στο 4-4 του δεύτερου, είδε τον αντίπαλό του, τον νούμερο επτά του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπάεζ από την Αργεντινή, να εγκαταλείπει εξαιτίας τραυματισμού.

 Στα δύο σετ εξασφάλισε την πρόκριση ο Γάλλος Αρτούρ Ριντερνέτς ο οποίος έκανε δικά του και τα δύο σετ της αναμέτρησης με 6-3 στα γκέιμ απέναντι στον Ισπανό Κάρλος Ταμπερνέρ.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις