fbpx

Japan Open, Τέιλορ Φριτζ: «Ο Φράνσις μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό στο κορτ – Ευχαριστώ την ομάδα μου» (vid)

Japan Open, Τέιλορ Φριτζ: «Ο Φράνσις μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό στο κορτ – Ευχαριστώ την ομάδα μου» (vid)

Ευγνώμον προς την ομάδα του, αλλά και όσους βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία το Japan Open εμφανίστηκε ο Τέιλορ Φριτζ, στην on court συνέντευξη μετά τον τελικό απέναντι στον Φράνσις Τιάφο.

Ο 24χρονος Αμερικανός, και πλέον μέλος του Top-10 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε με 2-0 σετ (7-6, 7-6) τον συνομήλικο και συμπατριώτη αντίπαλό του, και δε θα μπορούσε να κρύψει τη χαρά του στις δηλώσεις που έκανε, λίγο πριν του δοθεί το τρόπαιο.

«Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Φράνσις, ήταν εντυπωσιακός σήμερα και κάθε φορά που αγωνιζόμαστε μου βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε περάσει πολύ χρόνο μαζί, είχαμε κερδίσει μαζί το Laver Cup, και μου είναι πολύ ευχάριστο να διεκδικώ σπουδαίους τίτλους παρέα με έναν τόσο καλό μου φίλο. Γι’ αυτό και σε συγχαίρω πάλι», δήλωσε ο Τέιλορ Φριτζ.

«Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, ήταν ένα πολύ τρελό δεκαήμερο, και με βοήθησαν στα μέγιστα για να έρθω εδώ, να αγωνιστώ, αλλά και να φτάσω μέχρι τον τελικό. Είστε οι καλύτεροι, και σίγουρα δε θα μπορούσα να έχω κάνει ότι έκανα, χωρίς τη δική σας στήριξη. Σας ευχαριστώ και πάλι».

«Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, αλλά και όσους συνέβαλαν ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η διοργάνωση στο Τόκιο, άλλωστε πάντα μου άρεσε να έρχομαι εδώ. Παλαιότερα, είχα κι’ άλλες δύο παρουσίες σε αντίστοιχο τουρνουά, αλλά δεν είχα καταφέρει να περάσω από τον 1ο γύρο, γι’ αυτό και θέλω να πω ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν, αλλά και στον κόσμο, για την εξαιρετική ατμόσφαιρα στις εξέδρες».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις