fbpx

Japan Open, Φράνσις Τιάφο: «Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Τέιλορ – Ευχαριστώ όσους με στήριξαν»

Japan Open, Φράνσις Τιάφο: «Συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο Τέιλορ – Ευχαριστώ όσους με στήριξαν»

Να συγχαρεί, θέλησε, ο Φράνσις Τιάφο τον καλό του φίλο, και νικητή του Japan Open, Τέιλορ Φριτζ, στην on court συνέντευξή του, μετά το τέλος του τελικό στο Τόκιο.

Ο 24χρονος Αμερικανός τενίστας ευχαρίστησε παράλληλα και την ομάδα του για τη στήριξη, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή, για την επιτυχημένη διεξαγωγή του πιο ιστορικού τουρνουά στην Ασία.

«Σας ευχαριστώ πολύ. Θέλω πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στον πολύ καλό μου φίλο Τέιλορ, είναι υπέροχο να μοιράζομαι το κορτ μαζί του, έχουμε παίξει μαζί πολλές φορές, και όλα τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά. Θέλω, επίσης, να συγχαρώ και την ομάδα του, καθώς συνέβαλαν στα μέγιστα και εκείνοι για να τα καταφέρει ο Τέιλορ», δήλωσε ο Τιάφο.

«Θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα μου, για όλη τη στήριξή της προς εμένα, ώστε να βρίσκομαι εδώ σήμερα και να φτάσω μέχρι τον τελικό, ενώ αξίζουν και τα συγχαρητήρια και οι διοργανωτές, για την επιτυχία τους στη διεξαγωγή του τουρνουά, εδώ στο Τόκιο, όπως επίσης και όσους παρασκηνιακά βοήθησαν στην επιτυχία του. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά τουρνουά στην Ιαπωνία, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό για την καταπληκτική ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις