fbpx

Astana Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Άξιζε στον Νόβακ το τρόπαιο – Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση»

Astana Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Άξιζε στον Νόβακ το τρόπαιο – Ήταν μια εξαιρετική διοργάνωση»

Εντυπωσιασμένος για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία στο Καζακστάν δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην on court συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της βράβευσής του ως φιναλίστ του Japan Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, και πλέον No. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, έδωσε συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον Νόβακ Τζόκοβιτς για την επικράτησή του στον μεγάλο τελικό με 2-0 σετ, στη διοργανώτρια αρχή για την σπουδαία διεξαγωγή της ATP διοργάνωσης, ενώ ευχαρίστησε και την ομάδα του για την απεριόριστη στήριξη.

«Νόβακ, νιώθω ότι το έχω ξανακάνει αυτό στο παρελθόν. Δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά, αλλά θέλω να σου δώσω και πάλι συγχαρητήρια. Δε θα σταματήσω να το κάνω αυτό. Συγχαρητήρια, γιατί είσαι πραγματικά απίστευτος, όχι μόνο στο κορτ, άλλα και σαν άνθρωπος, είσαι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, και δε νομίζω ότι θα άξιζε σε κάποιον άλλον περισσότερο αυτό το τρόπαιο», δήλωσε ο Στέφανος για τον Τζόκοβιτς.

«Νιώθω τύψεις που παραμένω λίγο νευριασμένος για κανέναν απολύτως λόγο, όμως ανήκει η σημερινή μέρα, όπως και το τρόπαιο, στον κ. Τζόκοβιτς. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα σου, που σε στηρίζει πάντα, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε εδώ, όχι μόνο σήμερα στον τελικό, αλλά όλη την εβδομάδα, για τη διοργάνωση».

Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτή την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, εδώ στο Καζακστάν. Δεν περίμενα να ναι τόσο όμορφα όλα όσα συνάντησα εδώ, όπως επίσης και τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία. Νιώθω “ερωτευμένος” με τον κόσμο εδώ στην Αστάνα, με το φαγητό, έχετε εξαιρετική κουζίνα».

Θέλω να ευχαριστήσω και τη δική μου ομάδα, για την απόλυτη υποστήριξή της προς εμένα. Υπάρχει τόσος κόσμος που θα ήθελα να ευχαριστήσω σήμερα, άλλα θεωρώ πολύ σημαντικό να ευχαριστήσω τον κ. Μπούλατ, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, που έφερε εις πέρας μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Θεωρώ πως το Καζακστάν αξίζει να έχει πολύ περισσότερες ATP διοργανώσεις μελλοντικά, και εύχομαι να συνεχίσετε τις προσπάθειες, ώστε να γίνεται πιο συχνά αυτό, μιας και το Καζακστάν είναι από τα πιο ιδανικά μέρη για να παίζεις τένις. Σας ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία και τη φιλοξενία και πάλι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις