fbpx

Astana Open, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Στέφανος – Μοναδική η ατμόσφαιρα στο Καζακστάν» (vid)

Astana Open, Νόβακ Τζόκοβιτς: «Εξαιρετικός επαγγελματίας ο Στέφανος – Μοναδική η ατμόσφαιρα στο Καζακστάν» (vid)

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στην on court συνέντευξή του κατά την απονομή του τροπαίου, μετά τον τελικό του Japan Open.

Ο 35χρονος Σέρβος επικράτησε του Έλληνα τενίστα με 2-0 σετ, και κατέκτησε τον 90ο τίτλο της καριέρας του, σε μία διοργάνωση που όπως χαρακτήρισε ήταν εντυπωσιακή, τόσο από αυτούς που συντέλεσαν στη διεξαγωγή της, όσο και από τον κόσμο στις εξέδρες.

«Στέφανε, σε ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια. Είσαι πάντα πολύ ταπεινός στις νίκες και στις ήττες σου, και είμαι βέβαιος στο κοντινό μέλλον θα έχεις πάρα πολλές σημαντικές νίκες, είσαι πολύ νέος ακόμα. Είσαι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και αξίζουν συγχαρητήρια και στην ομάδα – οικογένειά σου, είστε πολύ δεμένοι. Γι’ αυτό σου εύχομαι το καλύτερο, εκτός και αν παίζεις μαζί μου (χαριτολογώντας), αλλά όπως είπα, όλοι ξέρουμε πως το μέλλον είναι λαμπρό μπροστά σου», είπε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μπούλατ για την απίστευτη διεξαγωγή του τουρνουά, αλλά και για την ευγένεια που επιδείξατε, τόσο σε εμένα, όσο και στην οικογένεια μου. Είναι τιμή και χαρά μου να επιστρέφω στο Καζακστάν, ήμουν εδώ πριν 3 χρόνια για να αγωνιστώ σε ένα φιλικό παιχνίδι, και αυτό που είδα αυτές τις ημέρες εδώ ήταν μοναδικό. Είναι εντυπωσιακή η συνεργασία σας της Ομοσπονδίας με το εθνικό σας κέντρο, για να συντελέσουν ένα πολύ καλό τουρνουά».

«Ευχαριστώ, επίσης, και την ομάδα μου που είναι πάντα στο πλευρό μου, τόσο στις καλές, όσο και στις κακές στιγμές. Σας ευχαριστώ που με βοηθάτε να αγωνίζομαι, να κερδίζω αγώνες, και να κατακτώ τίτλους. Σας ευχαριστώ που πιστεύετε σε μένα και μένετε στο πλευρό μου, όλα αυτά τα χρόνια. Και τέλος, ευχαριστώ τον κόσμο, για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, είναι μία από τις καλύτερες που έχω δει, και εύχομαι να σας ξαναδώ σύντομα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις