fbpx

Τσιτσιπάς: «Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ – Υποστηρίζω όλες τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Τσιτσιπάς: «Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ – Υποστηρίζω όλες τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

Φίλαθλος της ΑΕΚ, άλλα και όλων των Ελληνικών ομάδων που αγωνίζονται σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δήλωσε πως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στη συνέντευξη τύπου για τα ημιτελικά του Astana Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είπε πως τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει ο ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσει τα δρώμενα του ποδοσφαίρου.

Από παιδί, όμως, είναι υποστηρικτής της Ένωσης, μιας και ο πατέρας του αυτή την ομάδα υποστήριζε, και ενημερώνεται τακτικά για τις εξελίξεις στο σύλλογο.

Και φυσικά, όταν μία Ελληνική ομάδα αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, τότε θα την υποστηρίξει με την ίδια θέρμη, σαν να αγωνίζεται η ΑΕΚ.

«Ναι, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι στο tour, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για τηλεόραση. Ως παιδί παρακολουθούσα πολύ ποδόσφαιρο, υποστηρίζω την ΑΕΚ επειδή και ο πατέρας μου την υποστηρίζει», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Επίσης υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι τόσο επιτυχημένη στην Ευρώπη, όσο είναι ο Ολυμπιακός ας πούμε, υποστηρίζω και εκείνη την ομάδα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις