fbpx

San Diego Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

San Diego Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό στην Οστράβα, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί στο αρκετά ανταγωνιστικό 500άρι τουρνουά San Diego Open, της ερχόμενης εβδομάδας (10-16/10) με στόχο τους βαθμούς που θα της επιστρέψουν να πλασαριστεί στην πρώτη 8άδα της ειδικής κατάταξης WTA Race για τους τελικούς του Τέξας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η Ελληνίδα τενίστρια, που μετράει δύο σερί ήττες στον τελικό της Πάρμα (Μαγιάρ Σερίφ), αλλά και στον 2ο γύρο της Οστράβα (Αλίσια Παρκς) εξασφάλισε την wild card του τουρνουά και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τενίστρια που θα προέρχεται από τα προκριματικά.

Σε περίπτωση πρόκρισης θα παίξει (θεωρητικά) κόντρα στην πρώην Νο. 1 του κόσμου Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία αποκλείστηκε επίσης πρόωρα από την Οστράβα (1ος γύρος) και μάλιστα από την ίδια αντίπαλο που κέρδισε και τη Σάκκαρη.

Αν η Ελληνίδα τενίστρια καταφέρει να περάσει και από τον 2ο γύρο τότε στα προημιτελικά πρώτη υποψήφια είναι η Λευκορωσίδα Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ οι άλλες δύο που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Σάκκαρη είναι η Ρωσίδα Βερόνικα Κουντερμέτοβα (που καίγεται επίσης για βαθμούς), αλλά και η Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς.

Στα ημιτελικά και πάντα θεωρητικά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει είτε την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, είτε τη Γαλλίδα και πρωταθλήτρια του Σινσινάτι πριν από 2 περίπου μήνες, Καρολίν Γκαρσία.

Από εκεί και πέρα αν η Νο. 7 του κόσμου καταφέρει να φτάσει στον 7ο τελικό καριέρας, τότε είναι λογικό να βρει στο δρόμο της την Νο. 1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ, αν και η Πολωνή έχει μια εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση έχοντας μπροστά της παίκτριες όπως η πρωταθλήτρια του Wimbledon, Έλενα Ριμπάκινα, την πρώην Νο. 1 του κόσμου Γκαμπρίνιε Μουγκουρούθα, την Μπιάνκα Αντρέσκου, την Κόρι Γκοφ και την Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη

1R: Παίκτρια από τα προκριματικά
2R: Πλίσκοβα/Παίκτρια από τα προκριματικά
QF: Σαμπαλένκα/Κουντερμέτοβα/Στίβενς
SF: Μπαντόσα/Γκαρσία
F: Σφιόντεκ

Πιθανοί προημιτελικοί

Ίγκα Σφιόντεκ-Κόρι Γκοφ
Τζέσικα Παργκούλα-Ντάρια Κασάκτινα
Μαρία Σάκκαρη-Αρίνα Σαμπαλένκα
Καρολίν Γκαρσία-Μπαντόσα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις