fbpx

Παραμένουν με τηλεοπτική κάλυψη τα τουρνουά της PSA

Παραμένουν με τηλεοπτική κάλυψη τα τουρνουά της PSA

Το BT Sport θα συνεχίσει να καλύπτει τηλεοπτικά τα τουρνουά της PSA στη βρετανική επικράτεια μετά την ανανέωση της πολυετούς συμφωνίας. Το BT Sport έχει καλύψει τηλεοπτικά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, τα τουρνουά επιπέδου Platinum και τους τελικούς του World Tour από το 2015 και η νέα συμφωνία θα δει την συνεργασία να ξεπερνά τη δεκαετία.

 «Είμαστε πανευτυχείς που ανανεώσαμε την συνεργασία μας με το BT Sport και είμαστε ευγνώμονες για την συνεχιζόμενη αφοσίωση του στο άθλημά μας», είπε ο επικεφαλής της PSA Λι Μπίτσιλ. «Από την αρχή της συνεργασίας μας το 2015 έχουμε συνεργαστεί στενά με το BT Sport για την κάλυψη των απίστευτων αθλητών μας και την παρουσίασή τους στο παθιασμένο κοινό μας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μαζί με το BT Sport αξιοποιήσαμε τη βελτιωμένη τεχνολογία για να προωθήσουμε το άθλημα και γίναμε το πρώτο άθλημα με ρακέτες που μεταδόθηκε σε UltraHD».

 Με την οικονομική στήριξη της Infront, του στρατηγικού εμπορικού εταίρου της PSA, η ανανέωση της τηλεοπτικής συμφωνίας θα δει το BT Sport να μεταδίδει και εκτεταμένα highlights από το World Tour. Ο αντιπρόεδρος της Infront στους τομείς media, στοιχηματισμού και τεχνολογίας, ο Αμικάμ Κραντς, είπε ότι η απήχηση που έχει το σκουός στο Ηνωμένο Βασίλειο έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανανέωση της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις