fbpx

Astana Open, Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Αν συνέχιζα ίσως να έχανα τη μίση χρονιά»

Astana Open, Ντανιίλ Μεντβέντεφ: «Αν συνέχιζα ίσως να έχανα τη μίση χρονιά»

Σίγουρος πως πήρε τη σωστή απόφαση για εκείνον εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 26χρονος Ρώσος τενίστας, με τη λήξη του δραματικού tie-break, στο 2ο σετ, κατά το οποίο βγήκε νικητής ο Νολε με 7-5, ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο, και έτσι άδοξα τελείωσαν οι προσπάθειές του στο Καζακστάν.

Στις δηλώσεις του, όμως, τόνισε πως αν και στην αρχή δοκίμασε να συνεχίσει, ανησύχησε πως αυτό μπορεί να επιδείνωνε την κατάστασή του προσαγωγού του, γι’ αυτό και έπραξε αναλόγως.

«Ένιωσα τον προσαγωγό μου, στο αριστερό μου πόδι, στο 1-0 του tie-break, όταν χτύπησα από τα αριστερά την μπάλα σε ανοιχτή στάση. Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κράμπα, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν ήταν. Αμέσως ένιωσα ότι τραβήχτηκε ένας μυς και ένιωσα ζαλισμένος. Θα μπορούσα να παίξω ένα ακόμα σετ, αλλά αν το έκανα ίσως να έχανα την μισή χρονιά αντί για ένα μήνα», είπε ο Ντανίς Μεντβέντεφ.

«Δε ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός μου, αλλά νιώθω πως υπάρχει διάστρεμμα ή ρήξη. Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα μείνω για αρκετούς μήνες έξω. Σίγουρα, πάντως, υπάρχει διάταση, διότι δυσκολεύομαι να περπατήσω. Θα επιστρέψω στο Μονακό, θα κάνω εξετάσεις και θα γίνει ξεκάθαρο το πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επιστρέψω.

Αν κέρδιζα, δεν θα έπαιζα στον τελικό. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να βγάλω κάποια χτυπήματα και αν κερδίσω και δω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, να αποσυρθώ. Αν χάσω, θα δώσω απλώς συγχαρητήρια στον Νόβακ. Παραμένει ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση. Του εύχομαι καλή τύχη στον τελικό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις