fbpx

WTA Tour: Στα ημιτελικά της Οστράβα η Κρεϊτσίκοβα (vid)

WTA Tour: Στα ημιτελικά της Οστράβα η Κρεϊτσίκοβα (vid)

Μπροστά στο κοινό της χώρας της, η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα έφτασε στην πρόκριση στα ημιτελικά της Οστράβα, το AGEL Open, Open νικώντας την Αλίσια Παρκς, την Αμερικανίδα που άρχισε από τα προκριματικά και νίκησε στον προηγούμενο γύρο τη Μαρία Σάκκαρη, στα δύο σετ.

 Η Κρεϊτσίκοβα, η οποία πήρε τον τέταρτο τίτλο της καριέρας της στο Tallinn Open της Εσθονίας την περασμένη εβδομάδα, πήρε τη νίκη κάνοντας δικό της το πρώτο σετ με 9-7 στη διαδικασία του τάι μπρέικ ενώ στο δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο σετ επικράτησε με 6-3 στα γκέιμ, βάζοντας τέλος στην πορεία της αντιπάλου της, νούμερο 144 στην παγκόσμια κατάταξη που πέρα από την Σάκκαρη νίκησε νωρίτερα και την Καρολίνα Πλίσκοβα.

 Επόμενη αντίπαλος για την Τσέχα, στα ημιτελικά, θα είναι είτε η συμπατριώτισσά της Πέτρα Κβίτοβα είτε η Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν. Πρόκριση και για τη νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, την Πολωνή Ίγκα Σφιόντεκ η οποία νίκησε επίσης στα δύο σετ, με 6-4 6-4 στα γκέιμ απέναντι στην Αμερικανίδα Κέιτι ΜακΝάλι και επόμενη αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια από το ματς της Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξάντροβα και της Τσέχας Τερέζα Μαρτίντσοβα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις