fbpx

ATP Tour: Παρών στο Gijon Open ο Μάρεϊ

ATP Tour: Παρών στο Gijon Open ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ θα πάρει μέρος στο παρθενικό Gijon Open προσπαθώντας να διεκδικήσει βαθμούς που θα τον φέρουν σε καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη ενόψει του αυστραλιανού όπεν του 2023. Ο Βρετανός δεν έχει πάρει μέρος σε αγώνα ATP Tour μετά τον αποκλεισμό του στο US Open του περασμένου μήνα.

 Ο πρώην νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη θα βρεθεί στην Ισπανία για το παρθενικό Gijon Open ενώ σκοπεύει να λάβει μέρος και σε άλλα τουρνουά μέσα στο 2022 ώστε να βρεθεί στο αυστραλιανό όπεν, που αρχίζει στις 16 Ιανουαρίου 2023, σε μία καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Η παρουσία του στη Χιχόν με wildcard σημαίνει ότι τα προβλήματα με τις κράμπες που έχει αυτή την σεζόν δεν δείχνουν να είναι τόσο σοβαρά όσο είχαν αρχικά εκτιμηθεί, ένα θέμα για το οποίο είχε μιλήσει ανοικτά μετά την ήττα του στον πρώτο γύρο του Citi Open.

 Πριν το US Open ο Μάρεϊ έκανε εξετάσεις χωρίς ωστόσο να μάθει περισσότερα για το που οφείλεται το θέμα την έντονη εφίδρωση. «Οι εξετάσεις ήταν καλές, όπως και οι αιματολογικές», είπε. «Δεν υπάρχει κάποια ασθένεια. Γνωρίζω τώρα ότι μάλλον έχει να κάνει με τον κλιματισμό, τα υγρά και το φαγητό που κατανάλωσα. Αυτό είναι προφανώς κάτι που μπορώ να ελέγξω ως ένα βαθμό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις