fbpx

Astana Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι – Σημαντικό το break στο 2ο σετ» (vid)

Astana Open, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήταν ένα δραματικό παιχνίδι – Σημαντικό το break στο 2ο σετ» (vid)

Ευχαριστημένος από τη σημερινή του επίδοση και εμφάνιση ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την επικράτησή του με 2-0 σετ (7-6, 6-3), απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς, για τα προημιτελικά του Astana Open.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας ανέφερε πως ήταν ένα αρκετά δραματικό παιχνίδι, ενώ θεώρησε πολύ σημαντικό παράγοντα της νίκης του, το ότι πήρε τον κρίσιμο πόντο, στο tie-break, αλλά και το break του στο 8ο game του 2ου σετ, με το οποίο σέρβιρε μετά για τη νίκη.

Όσο για τον αντίπαλό του στους «4» της διοργάνωσης του Καζακστάν, Άντριαν Ρούμπλεφ, δήλωσε πως είναι ένας αξιόλογος αντίπαλος με δυνατά χτυπήματα, αλλά πρωτίστως τον ενδιαφέρει το δικό του παιχνίδι.

«Ήταν ένα αρκετά δραματικό παιχνίδι. Πάλεψα πραγματικά για τη νίκη, ειδικά στο tie-break του 1ου σετ», τόνισε στην on court συνέντευξη ο Έλληνας τενίστας.

«Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κερδίσω αυτό το tie-break, ενώ στο ξεκίνημα του 2ου σετ, έψαχνα το break που ήθελα. Προσπαθούσα πολύ να βρω το break που ήθελα, και το βρήκα στο 8ο game του 2ου σετ, όπου επέστρεψα από το 40-0».

Για τον Ρούμπλεφ: «Όσο για τον Ρούμπλεφ, είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, με πολύ δυνατά χτυπήματα, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στο δικό μου παιχνίδι, για να καταφέρω τον στόχο του τελικού».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις