fbpx

Τόνι Ναδάλ: «Η σεζόν του Ράφα άφησε μία πικρή γεύση»

Τόνι Ναδάλ: «Η σεζόν του Ράφα άφησε μία πικρή γεύση»

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε για την σεζόν του ανιψιού του, του Ράφα, που σημαδεύτηκε από δύο τίτλους Γκραν Σλαμ και την άνοδο στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης αλλά και τα πολλά προβλήματα τραυματισμού. «Πιστεύω ότι για όσο νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία να νικήσει, θα συνεχίσει», είπε στη Diario AS.

«Όταν θα δει ότι δεν έχει επιλογές, αν πάει σε ένα τουρνουά και δεν έχει ελπίδα να το κατακτήσει, δεν νομίζω ότι θα παίξει. Στο τέλος έχει πολλούς τίτλους για να πέσει άδοξα. Πόσος χρόνος απομένει στον Ράφα; Δεν γνωρίζω, σαφώς εξαρτάται από τους αντιπάλους του και από το σώμα του. Ο Ράφα παίζει για εκείνον, δεν παίζει για τον Κάρλος Αλκαράθ, τον Νταβίντ Φερέρ ή τον Τζόκοβιτς».

 Κατά την άποψη του Ισπανού προπονητή, η χρονιά ήταν καλή αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη αν ο Ράφα Ναδάλ δεν είχε τα σωματικά προβλήματα στο δεύτερο μισό. «Θα μπορούσε να είναι μία ξεχωριστή σεζόν αλλά σημαδεύτηκε από τις συνεχείς αστάθειες που είχε. Τα αποτελέσματα πήγαν καλά επειδή νίκησε στην Αυστραλία και το Ρολάν Γκαρός αλλά μένει μία πικρή γεύση. Στο Γουίμπλεντον δεν μπόρεσε να παίξει στα ημιτελικά ενώ αγωνιζόταν καλά και ήταν σαφώς διεκδικητής του τίτλου ενώ προβλήματα υπήρχαν και στη Νέα Υόρκη. Αυτό που θέλει ένας αθλητής πάνω από όλα είναι να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να αγωνίζεται και φυσικά να νικά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις