fbpx

Ostrava Open, Σάκκαρη-Παρκς 1-2: Ήττα-σοκ για τη Μαρία από την No 144 του κόσμου

Ostrava Open, Σάκκαρη-Παρκς 1-2: Ήττα-σοκ για τη Μαρία από την No 144 του κόσμου

Ήττα και αποκλεισμός για τη Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Ostrava Open, από την Αλίσια Παρκς με 1-2 σετ (7-5, 5-7, 5-7).

Στο 1ο σετ, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια μπήκε αρκετά δυνατά, καθώς πήρε το 1ο game, κάνοντας και break.

Στο αμέσως επόμενο ήρθε η απάντηση της Παρκς, ισοφαρίζοντας και σβήνοντας το break της Σάκκαρη, για να ακολουθήσουν διαδοχικές ισοπαλίες μέχρι και το 8ο game (2-2, 3-3, 4-4).

Το 9o game άνηκε στην No. 144 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά με ένα εντυπωσιακό σερί 3 νικηφόρων games, και με νέο break στο ενδιάμεσο, η Ελληνίδα κατέκτησε το σετ με 5-7.

Στο 2ο σετ, η 21χρονη Αμερικανίδα διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά σταδιακά η No. 7 του ranking ισοφάριζε σταδιακά, μετατρέποντας την αναμέτρηση σε πραγματικό ντέρμπι.

Στο 11ο game, όμως, η Παρκς δε χάρισε ούτε πόντο στην Μαρία, για να πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ, ώστε να πάρει το σετ στο αμέσως επόμενο game, μετά από 6 λεπτά και 41 δευτερόλεπτα.

Στο 3ο και τελευταίο σετ, το μομέντουμ παρέμεινε στην Αμερικανίδα, που έπαιρνε μικρό προβάδισμα, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια ισοφάριζε, με την αναμέτρηση να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί (5-5).

Τα 2 τελευταία games, όπως και στο 2ο σετ, κατέληξαν στην Παρκς, που με νέο break στο τέλος έκανε την έκπληξη της ημέρας, κερδίζοντας με ανατροπή 1-2 στα σετ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις