fbpx

WTA Tour: Επιστροφή με νίκη για την Σφιόντεκ (vid)

WTA Tour: Επιστροφή με νίκη για την Σφιόντεκ (vid)

H Ίγκα Σφιόντεκ επέστρεψε στο κορτ για πρώτη φορά μετά το θρίαμβό της στο US Open του περασμένου μήνα παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του AGEL Open στην Οστράβα μετά την εγκατάλειψη της Άιλα Τομλιάνοβιτς η οποία άρχισε από τα προκριματικά.

 Η Πολωνή με την Αυστραλή έδωσαν σκληρή μάχη στο πρώτο σετ το οποίο η κάτοχος τριών Γκραν Σλαμ τίτλων πήρε με 7-5 στα γκέιμ με την Τομλιάνοβιτς  να βγάζει αντίδραση έχοντας μείνει πίσω με 4-1.

 Εξίσου σκληρή ήταν η αρχή και στο δεύτερο σετ με τις δύο παίκτριες να κρατούν το σερβίς τους αν και όλα τα γκέιμ πήγαν στην ισοπαλία ωστόσο η Τομλιάνοβιτς έδειξε να υποφέρει στο γόνατο στο δεύτερο γκέιμ και τελικά να παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει.

 Μετά το ματς, η Σφιόντεκ είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αντίπαλό της. «Παίξαμε στο Τορόντο και είδα πόσο καλά έπαιξε στο US Open, δείχνει να είναι σε καλό δρόμο και παίζει όλο και καλύτερα», είπε η νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη. «Ήταν ένα σπουδαίο ματς και είναι ατυχές που κάτι συνέβη, ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα».

 Aντίπαλος της Σφιόντεκ στα προημιτελικά θα είναι η νικήτρια από το ματς της Αμερικανίδας Κάθριν ΜακΝάλι με την Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα ενώ στα προημιτελικά πέρασε και η Τσέχα Καρολίνα Πλίσκοβα που νίκησε στα δύο σετ (7/6(4), 6/4) την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα, νούμερο δύο του ταμπλό.

https://www.youtube.com/watch?v=R5q94Lwp6WM&ab_channel=TennisTen
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις