fbpx

Τσιτσιπάς: “Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το είχα στο μυαλό μου”

Τσιτσιπάς: “Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το είχα στο μυαλό μου”

Ως μία δοκιμασία απαιτητικότερη από το αναμενόμενο χαρακτήρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το παιχνίδι με τον Λούκα Νάρντι, για τον 2ο γύρο του Astana Open. Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στην εξαιρετική απόδοση του Νο152 στον κόσμο αντιπάλου του, υπογραμμίζοντας κυρίως την σταθερότητά του από την αρχή ως το φινάλε του ματς.

“Ο Νάρντι είναι ένας τενίστας που μπορεί να παίξει πολύ καλά στο μέλλον. Εντυπωσιάστηκα από το επίπεδό του και την ικανότητά του να το διατηρήσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο τρόπος που κρατούσε το σερβίς του και το γεγονός πως το έκανε αυτό σταθερά από την αρχή ως το φινάλε. Ήταν κάτι το εξαιρετικό από πλευράς του.

Εγώ έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Προσπάθησα να γυρίσω προς τα πάνω τον διακόπτη, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο όσο το είχα από πριν στο μυαλό μου. Μου πρόσφερε μία απαιτητική δοκιμασία σήμερα”, δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Ο Νο6 στον κόσμο Έλληνας ρωτήθηκε επίσης και για το τι θα ήθελε να είχε κάνει… διαφορετικά στην καριέρα του, εάν με κάποιον τρόπο επέστρεφε στην ηλικία των 19 ετών, όσο δηλαδή είναι σήμερα ο Νάρντι.

“Είναι δύσκολο να πω τι θα μπορούσα να είχα κάνει διαφορετικά, καθώς εκείνη την εποχή δεν το γνώριζα ή δεν το είχα ανακαλύψει ακόμη. Είναι ένα ταξίδι ανακαλύψεων, ώστε να ανακαλύψεις τι λειτουργεί καλύτερα για εσένα.

Εάν υπήρχε ένα πράγμα που θα ήθελα να προσθέσω στο παιχνίδι μου από πιο νωρίς αυτό είναι το σερβίς βολέ. Επίσης, θα ήθελα από τότε να έχω φτιάξει ένα καλύτερο σλάις. Να έχω βρεθεί από νωρίτερα στο επίπεδο που βρίσκομαι τα τελευταία χρόνια”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Τσιτσιπά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις