fbpx

ATP Tour: Εύκολη νίκη για τον Τζόκοβιτς στο Καζακστάν (vid)

ATP Tour: Εύκολη νίκη για τον Τζόκοβιτς στο Καζακστάν (vid)

Μετά την κατάκτηση του τίτλου, του τρίτου του στην σεζόν, στο Τελ Αβίβ Όπεν, χωρίς να χάει σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε την πρόκριση για το δεύτερο γύρο του Αστάνα Όπεν, στο Καζακστάν, νικώντας εύκολα στα δύο σετ τον Χιλιανό Κριστιάν Γκαρίν.

 Νούμερο τέσσερα ο Τζόκοβιτς, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα στο Ισραήλ πήρε τον πρώτο του φετινό τίτλο σε σκληρή επιφάνεια έκανε δικά του και τα δύο σετ της αναμέτρησης με τον Γκαρίν με 6-1 στα σετ και επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσχουλπ από την Ολλανδία.

Σε άλλα ματς, ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ νίκησε στα δύο σετ (6-3, 6-2) τον Κινέζο Ζιζέν Ζανγκ και θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο Αντριάν Μαναρινό που πέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του Νταβίντ Γκοφάν (3/6, 6/1, 7/5). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βέλγος λάκι λούζερ είχε κάνει την έκπληξη επικρατώντας του νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη, του Ισπανού Κάρλος Αλκαράθ.

Στον τρίτο γύρο πέρασε και ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ που νίκησε 6/1 και 7/6(5) τον Ρώσο Πάβελ Κοτόφ ενώ την πρόκριση για το δεύτερο γύρο πήραν ο Κροάτης Μάριν Τσίλιτς στα τρία σετ απέναντι στον Γερμανό Όσκαρ Ότε (5/7, 7/6(4), 6/2) και ο Φινλανδός Έμιλ Ρουουσουβουόρι που νίκησε στα δύο σετ τον Ελβετό Μαρκ-Άντρεα Χέσλερ (6/0, 6/2).

https://www.youtube.com/watch?v=8FwRzkh_Xvw&ab_channel=TennisDoor
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις