fbpx

Astana Open, Τσιτσιπάς-Νάρντι 2-0: Στα προημιτελικά με… ιδρώτα (vid)

Astana Open, Τσιτσιπάς-Νάρντι 2-0: Στα προημιτελικά με… ιδρώτα (vid)

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Astana Open στο Καζακστάν πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, χάρη στη νίκη του με 7-6(2), 7-6(3) επί του Λούκα Νάρντι. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Έλληνας τενίστας έφτασε τις 51 νίκες στη σεζόν και πλέον περιμένει έναν εκ των Χούμπερτ Χούρκατς και Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Για τον Τσιτσιπά η αναμέτρηση κόντρα στον Νο 152 του κόσμου Ιταλό εξελίχθηκε σε μία πολύ δυσκολότερη διαδικασία από το αναμενόμενο. Ο 19χρονος Νάρντι αποδείχθηκε… ατσάλινος στα σέρβις γκέιμ του, αφού σε ολόκληρη την αναμέτρηση δεν παραχώρησε ούτε ένα μπρέικ πόιντ στον Έλληνα!

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς ήταν εξίσου στιβαρός στα σέρβις γκέιμ, με αποτέλεσμα τα πάντα να κριθούν στη διαδικασία του τάι-μπρέικ, όπου ο Νο6 στον κόσμο τενίστας προηγήθηκε με 5-1 και στη συνέχεια το έκλεισε με 7-2.

Στο δεύτερο μέρος ο Νάρντι έμοιαζε ικανός να κάνει την υπέρβαση, όταν βρέθηκε δύο φορές με μπρέικ πόιντ στα χέρια του, με το σκορ στο 5-5. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς εξουδετέρωσε τον κίνδυνο και στη συνέχεια αποδείχθηκε εκ νέου ψυχραιμότερος στο τάι-μπρέικ για να φτάσει στο 7-3 και τη συνολική νίκη έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς την Πέμπτη θα έχει… ξεκούραση, επιστρέφοντας ξανά στο κεντρικό κορτ στην Παρασκευή για τη μάχη των προημιτελικών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις