fbpx

Προβλήματα ψυχικής υγείας επικαλείται η υπεράσπιση του Νικ Κύργιου

Προβλήματα ψυχικής υγείας επικαλείται η υπεράσπιση του Νικ Κύργιου

Για σοβαρά ζητήματα ψυχικής υγείας κάνει λόγο η υπερασπιστική γραμμή του Νικ Κύργιου, σε πρώτη ακρόαση σε δικαστήριο της Αυστραλίας, ως απάντηση στις κατηγορίες για άσκηση σωματικής βίας προς την πρώην σύντροφό του, Κιάρα Πασάρι.

Ο δικηγόρος του 27χρονου Αυστραλού τενίστα, Μάικλ Κάκαλις-Σμιθ, θα προσπαθήσει να απαλλάξει τον πελάτη του από τη συγκεκριμένη κατηγορία με έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό, για μια υπόθεση που κρατά από τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ το περιστατικό, σύμφωνα με το θύμα, έγινε τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Μάικλ Κάκαλις-Σμιθ ανέφερε, επίσης, πως ο Κύργιος είναι αντιμέτωπος με τα προβλήματα της ψυχικής του υγείας από το 2015, φτάνοντας πολλές φορές στο σημείο των καταχρήσεων, αλλά και των αυτοκτονικών τάσεων, αποκαλύπτοντας παράλληλα και κάποιες παλιότερες δηλώσεις του πάνω στο θέμα των κατηγοριών.

Όσα είχε πει ο Νικ Κύργιος:

«Ήμουν μόνος, σε κατάθλιψη, πολύ αρνητικός σε όλα, έπινα πολύ αλκοόλ, έπαιρνα ναρκωτικά και απομάκρυνα από κοντά μου οικογένεια και φίλους. Ένιωθα πως δεν μπορούσα να εμπιστευτώ κανέναν. Αυτό ήταν αποτέλεσμα του ότι αρνιόμουν να στηριχτώ σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις