fbpx

Astana Open, Τσιτσιπάς – Κουκούσκιν 2-0: Άνετη νίκη στο ντεμπούτο του στο Καζακστάν (vid)

Astana Open, Τσιτσιπάς – Κουκούσκιν 2-0: Άνετη νίκη στο ντεμπούτο του στο Καζακστάν (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-3, 6-4) του Μικχαίλ Κουκούσκιν στην πρεμιέρα, και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Astana Open 500.

Στο 1ο σετ, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση από τον No. 224 της παγκόσμιας κατάταξης, αποκτώντας εύκολα προβάδισμα με 3 games (3-0).

Οι δύο αθλητές, στη συνέχεια, μοιράστηκαν τα games, οδηγώντας το σετ στο 5-3, για να πάρει ο Στέφανος το καθοριστικό 9ο game, κλείνοντας το σετ με 6-3, σε 33 αγωνιστικά λεπτά.

Στο 2ο σετ, ο Καζάκος μπήκε αρκετά δυνατά στο κορτ, διατηρώντας ένα μικρό προβάδισμα από τον Τσιτσιπά (0-1, 1-2, 2-3), θέλοντας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο παιχνίδι.

Ο No. 6 του ranking, όμως, είχε διαφορετική άποψη, που πίεσε στα σερβίς του Κουκούσκιν και κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ, φτάνοντας ένα βήμα πριν τη νίκη (5-3).

Ο 34χρονος αθλητής μείωσε προσωρινά σε 5-4, έπειτα από 1 game που διήρκησε σχεδόν 4 λεπτά, για να πάρει το καθοριστικό 10o game ο Τσιτσιπάς, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση.

Αυτή, μάλιστα ήταν και η 50η νίκη του Τσιτσιπά στη φετινή σεζόν, και η 4η απέναντι στον Κουκούσκιν, και στην επόμενη φάση θα βρει στο δρόμο του τον 19χρονο Ιταλό, No. 152 του κόσμου, Λούκα Νάρντι

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις