fbpx

ATP Tour: Νίκησε τον Βαβρίνκα ο Μαναρινό στο Καζακστάν

ATP Tour: Νίκησε τον Βαβρίνκα ο Μαναρινό στο Καζακστάν

Πολύ πιθανή είναι η αναμέτρηση του Αντριάν Μαναρινό με τον νούμερο ένα στην παγκόσμια κατάταξη Κάρλος Αλκαράθ στο δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις στο Καζακστάν, το Astana Open, στην περίπτωση που ο Ισπανός ξεπεράσει το εμπόδιο του Νταβίντ Γκοφάν.

 Κάτοχος τριών Γκραν Σλαμ, ο Σταν Βαβρίνκα αποκλείστηκε από τον Γάλλο στον πρώτο γύρο, με τον Μαναρινό να μην κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αλλά να βρίσκει στην συνέχεια τον τρόπο να νικήσει στα τρία σετ τον πρώην νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη με 1/6 6/2 6/3.

 Ο Βαβρίνκα, στα 37 του πλέον ο Ελβετός, πήγε στο Καζακστάν μετά την παρουσία του στα ημιτελικά του τουρνουά τένις στο Μετζ τον περασμένο μήνα, περιλαμβανομένης της νίκης απέναντι στον νούμερο τέσσερα του κόσμου, τον Ρώσο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, αυτή η ήττα όμως ήταν η έκτη στις επτά τελευταίες του παρουσίες σε πρώτο γύρο ενός τουρνουά.

 Ο Μαναρινό, νούμερο 51 κόσμου θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί με τον νούμερο ένα, αρκεί ο 19χρονος Ισπανός να επικρατήσει του Βέλγου lucky loser Νταβίντ Γκοφάν μετά την αποχώρηση της συμμετοχής του Χόλγκερ Ρούνε.

 Σε άλλα ματς, ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ πήρε δύσκολη νίκη στα δύο σετ απέναντι στον Καναδό Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ κάνοντας δικό του το πρώτο σετ με 6-4 στα γκέιμ και το δεύτερο με 8-6 στο τάι μπρέικ ενώ ο Ρώσος Αντρέι Ρούμπλεφ επιβλήθηκε στα δύο σετ (6/4, 6/3) του Σέρβου Λάσλο Τζέρε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις