fbpx

Amsterdam Open: Θρίαμβος για τις Γκονθάλεθ και Ορτέγκα!

Amsterdam Open: Θρίαμβος για τις Γκονθάλεθ και Ορτέγκα!

Πρωταθλήτριες του Amsterdam Open για το 2022 στέφθηκαν οι Μπεατρίθ Γκονθάλεθ και Μάρτα Ορτέγκα! Οι δύο Ισπανίδες, αμφότερες μαζί στο Νο5 της κατάταξης του World Padel Tour, επικράτησαν στον μεγάλο τελικό με 2-1 σετ των Αριάνα Σάντσεθ και Πάουλα Χοσεμαρία, φτάνοντας έτσι στον τέταρτο φετινό τους τίτλου.

Οι Γκονθάλεθ και Ορτέγκα εμφανίστηκαν σε εξαιρετική κατάσταση στο ματς τίτλου και έπειτα από ένα οριακό πρώτο σετ επικράτησαν με 6-4, έπειτα από 55 λεπτά παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος οι Σάντσεθ και Χοσεμαρία, αμφότερες στο Νο1 της κατάταξης, προηγήθηκαν γρήγορα με 3-0 και στη συνέχεια έφτασαν δίχως ιδιαίτερη πίεση στο 6-2.

Στο τελευταίο και καθοριστικό σετ, οι Νο5 στον κόσμο Ισπανίδες αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες στα κρίσιμα σημεία και με 6-1 έφτασαν στην μεγάλη νίκη. Αυτός είναι ο δεύτερος φετινός τους τίτλος σε επίπεδο Όπεν (είχε. προηγηθεί εκείνος στο Danish Open τον Μάιο) και συνολικά τέταρτος, καθώς είχαν προηγηθεί χρονικά άλλοι δύο σε βαθμίδα Challenger.

Στον αντίποδα, οι Σάντσεθ και Χοσεμαρία έχασαν την ευκαιρία να φύγουν νικήτριες από το πέμπτο σερί τουρνουά που συμμετείχαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις