fbpx

Monastir Open, Παπαμιχαήλ-Μλαντένοβιτς 2-1: Μεγάλη νίκη για την Δέσποινα και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό

Monastir Open, Παπαμιχαήλ-Μλαντένοβιτς 2-1: Μεγάλη νίκη για την Δέσποινα και πρόκριση στο κυρίως ταμπλό

Μεγάλη πρόκριση για την Δέσποινα Παπαμιχαήλ, στο κυρίως ταμπλό στο 250αρι του Monastir της Τυνησίας, έπειτα από τη νίκη της με 2-1 σετ, επί της άλλοτε πρώην No. 10 του κόσμου, Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Στο πρώτο σετ, η 29χρονη Γαλλίδα τενίστρια μπήκε πολύ δυνατά στο κορτ, παίρνοντας ισχυρό προβάδισμα (4-0), εκμεταλλευόμενη πλήρως τα χαμένα σερβίς της Παπαμιχαήλ.

Η 29χρονη Ελληνίδα βρήκε τις δυνάμεις να απαντήσει, μειώνοντας την απόσταση στα 3 games (5-2), αλλά το 8ο και τελευταίο game του σετ ήρθε στα χέρια της Μλαντένοβιτς, έπειτα από ένα ακόμα άστοχο σερβίς της No. 151 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο δεύτερο σετ άλλαξαν οι ισορροπίες, μιας και ήταν η σειρά της Ελληνίδας αθλήτριας να εκμεταλλευτεί τα λάθη της αντιπάλου της, που είχε 3 χαμένα σερβίς, μέχρι το 5ο game (2-3).

Από εκείνο το σημείο, η Δέσποινα δε χάρισε άλλο game στην No. 130 του ranking, κάνοντας ένα εντυπωσιακό σερί, για να διαμορφώσει το 2-6.

Στο τελευταίο, και πιο δραματικό, σετ, οι 2 τενίστριες πήγαιναν «χέρι-χέρι» μέχρι το 6ο game (3-3), για να αναλάβει δράση η Παπαμιχαήλ, όπου με σερί 2 κερδισμένων games, έφτασε απόσταση… αναπνοής από τη νίκη.

Η Μλαντένοβιτς μείωσε προσωρινά σε 4-5, για να ακολουθήσει ένα καθηλωτικό 10ο game, στο οποίο η Ελληνίδα τενίστρια πήρε τη νίκη από το 5ο(!) match point της, βλέποντας την αντίπαλό της που προσπαθούσε να ανατρέψει το αρχικό 0-40.

Μ’ αυτή τη νίκη, αλλά και την χθεσινή απέναντι στην Ινές Ιμπού με 2-0 σετ, η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό, στο 250αρι του Monastir της Τυνησίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις