fbpx

Parma Open, Σάκκαρη – Σέριφ 0-2: Ούτε τώρα η Μαρία… (vids)

Parma Open, Σάκκαρη – Σέριφ 0-2: Ούτε τώρα η Μαρία… (vids)

Ένας ακόμα χαμένος τελικός για τη Μαρία Σάκκαρη, που ηττήθηκε από την No. 74 του κόσμου Μάγιαρ Σέριφ με 0-2 σετ (7-5, 6-3), για το Parma Ladies Open της Ιταλίας.

Στο πρώτο σετ, η 27χρονη Ελληνίδα βρέθηκε να προηγείται 3 φορές με break, πραγματοποιώντας πολύ καλό ξεκίνημα,.

Έπειτα, η 26χρονη Αιγύπτια τενίστρια, η οποία θυμίζουμε ότι στον 2ο χρονικά ημιτελικό είχε παίξει 3 ώρες, κόντρα στην Άνα Μπογκντάν, αντέδρασε, έφτασε στην ισοφάριση με 2 δικά της κερδισμένα games, παίρνοντας πίσω τα δύο χαμένα σερβίς, για να ακολουθήσει η απόλυτη ισορροπία, μέχρι το σκορ να φτάσει στο 4-4.

Εκεί η Μαρία έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη εξ’ αρχής, παίρνοντας το 9ο game, κάνοντας 1 ακόμα break, για να έρθει η απόλυτη ανατροπή δεδομένων, με το εντυπωσιακό σερί της Σερίφ. Η οποία έκλεισε το σετ με 7-5, σημειώνοντας νέο break, και παίρνοντας το προβάδισμα στο σετ (1-0).

Στο δεύτερο, και τελευταίο σετ του τελικό έτσι όπως εξελίχθηκε, η Σάκκαρη βρήκε πάλι πρώτη break (2-0), όπως και στο 1ο, όμως η συνέχεια άνηκε εξ’ ολοκλήρου στην αντίπαλό της, η οποία κατέκτησε το 1ο της τίτλο στην WTA, σημειώνοντας παράλληλα την 1η της νίκη, κόντρα σε παίκτρια του top-10.

Η Μάρια Σάκκαρη παραμένει με έναν τίτλο καριέρας στην WTA (Ραμπάτ 2019), ενώ συνολικά μετράει 1/5 τελικούς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις