fbpx

Parma Open, Σάκκαρη-Κόβινιτς 2-0: Πρόκριση στον τελικό με κυριαρχική εμφάνιση

Parma Open, Σάκκαρη-Κόβινιτς 2-0: Πρόκριση στον τελικό με κυριαρχική εμφάνιση

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Parma Ladies Open πανηγύρισε η Μαρία Σάκκαρη, που κέρδισε με 2-0 σετ την Ντάνκα Κόβινιτς (7-5,6-2), με εξαιρετική παρουσία στο κορτ.

Στο πρώτο σετ, η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια μπήκε πολύ δυνατά, γεγονός που δικαιολογεί το υπέρ της 3-0 προβάδισμα, αλλά και τα 2 break points που είχε μέχρι εκείνο το σημείο.

Είδε, όμως, την επίσης 27χρονη αθλήτρια από του Μαυροβούνιο να ανακάμπτει στη συνέχεια, ανατρέποντας το σκορ, παίρνοντας προβάδισμα με 3-4, παίρνοντας πίσω τα αρχικά break points της Σάκκαρη.

Οι δύο τενίστριες έφτασαν «χέρι-χέρι» μέχρι το 10ο game (5-5), για να πάρει την κατάσταση στα χέρια της η Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας τα επόμενα 2 games, και να κατακτήσει το σετ με σκορ 7-5.

Στο δεύτερο σετ, μέχρι τα πρώτα 4 games είχαμε ντέρμπι, αλλά από το 5ο και μετά η Σάκκαρη πάτησε το γκάζι και «εξαφανίστηκε» από την αντίπαλο της.

Κέρδισε 5 games στη σειρά, πραγματοποιώντας άλλα 2 break points, και σε διάστημα μίας ώρα και 30 λεπτών πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Εκεί, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει είτε την Νο.53 Άννα Μπόγκνταν, είτε την No.74 Μάγιαρ Σέριφ, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις