fbpx

Parma Open, Μαρία Σάκκαρη: «Ήταν μία απίστευτη εβδομάδα – Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να αγωνιστώ» (vid)

Parma Open, Μαρία Σάκκαρη: «Ήταν μία απίστευτη εβδομάδα – Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν να αγωνιστώ» (vid)

Δεν είχαν αίσιο τέλος οι προσπάθειες της Μαρίας Σάκκαρη στην Ιταλία, για το Parma Ladies Open, μιας και ηττήθηκε στον τελικό από την Μαγιάρ Σέριφ με 0-2 σετ (5-5, 3-6).

Η 27χρονη Ελληνίδα ήταν για πολλές ώρες σήμερα στο χωμάτινο κορτ, και ο παράγοντας της κόπωσης ήταν εμφανέστατος στο τελευταίο σετ της αναμέτρησης, και δεν της επέτρεψε να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Αντιθέτως, η Αιγύπτια τενίστρια φαινόταν πιο «διψασμένη» για τον τίτλο, και δίκαια τον κατέκτησε, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό.

Για τον τελικό, αλλά και για όλη την αγωνιστική εβδομάδα, θέλησε να μιλήσει η Μαρία Σάκκαρη, σε δηλώσεις της κατά την απονομή, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και σε όσους/όσες βοήθησαν ή συντέλεσαν στο να διεξαχθεί ένα τόσο θεαματικό τουρνουά.

Όσα είπε η Μαρία Σάκκαρη:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την Μαγιάρ και την ομάδα της. Ήταν μια απίστευτη εβδομάδα, και είμαι σίγουρη πως όλοι στην ομάδα σου, αλλά και στη χώρα σου, είναι περήφανοι για σένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και στο εξής. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους παρευρισκόμενους, που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον τελικό. Η δική μου παρουσία στο τουρνουά, ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής να είμαι εδώ, γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους της διοργάνωσης και των εκδηλώσεων της, αλλά και όσους βρίσκονται και πίσω από τις κάμερες, που με βοήθησαν στο να είμαι εδώ και να αγωνιστώ. Όπως ξανά είπα, ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα εδώ στην Πάρμα, αλήθεια την ευχαριστήθηκα, και τέλος, φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, αλλά και την οικογένεια μου, που με στηρίζουν καθημερινώς.»

Το video με τις δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις