fbpx

Parma Open, Μαρία Σάκκαρη: «Έπαιξα καλύτερα στο 2ο σετ – Ανυπομονώ για τον τελικό»

Parma Open, Μαρία Σάκκαρη: «Έπαιξα καλύτερα στο 2ο σετ – Ανυπομονώ για τον τελικό»

Πανευτυχής για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Parma Ladies Open η Μαρία Σάκκαρη, έπειτα από την επικράτησή της στον ημιτελικό, απέναντι στην Ντάνκα Κόβινιτς με 2-0 σετ.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, μίλησε μετά το πέρας του αγώνα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φτάσει ως εδώ, αλλά και μοιράστηκε τη χαρά της για τη συμμετοχή της σε έναν ακόμα τελικό διεθνούς διοργάνωσης.

Σχετικά με τον ημιτελικό: «Κάθε ημιτελικός είναι δύσκολος, ειδικά σε τέτοιου είδους τουρνουά. Δεν έχω παίξει το καλύτερο μου τένις αυτή την εβδομάδα, αλλά νομίζω σήμερα ήμουν καλή, απέναντι σ’ έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Ανέβασα το επίπεδο του παιχνιδιού μου στο 2ο σετ, είμαι χαρούμενη για τη νίκη και ανυπομονώ για τον τελικό, το απόγευμα.»

Για την χθεσινή αναβολή του: «Δε συμβαίνει πολύ συχνά, δεν είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Αλλά είμαστε αθλητές, και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τέτοιου είδους δυσκολίες και καταστάσεις. Είναι, φυσικά, δύσκολο για όλες τις αθλήτριες, γι’ αυτό και πρέπει να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση και να μπορείς να προσαρμόζεσαι, ώστε να ανταπεξέλθεις.»

Για το πως βλέπει τον τελικό: «Θα ήταν απίστευτο να φύγω από εδώ με το τρόπαιο. Σε κάθε τουρνουά έχω μόνο αυτόν τον στόχο, να κερδίζω τον τίτλο, απέναντι σε κορυφαίες αθλήτριες από όλον τον κόσμο.

Θυμίζουμε, ότι στον τελικό, η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει είτε την Νο.53 Άννα Μπόγκνταν, είτε την No.74 Μάγιαρ Σέριφ, και είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 το απόγευμα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις