fbpx

Parma Open: Κόντρα στην Μαγιάρ Σέριφ η Σάκκαρη στον τελικό

Parma Open: Κόντρα στην Μαγιάρ Σέριφ η Σάκκαρη στον τελικό

Απέναντι στην Μαγιάρ Σέριφ θα βρεθεί η Μαρία Σάκκαρη στον τελικό του Parma Ladies Open, αφού η πρώτη κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-4) την Άννα Μπογκντάν στον 2ο ημιτελικό.

Η 26χρονη τενίστρια της Αιγύπτου, δε φάνηκε να κυριαρχεί στο κορτ στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, αλλά με ένα κομβικής σημασίας break point, μετέτρεψε το 3-2 σε 3-5, και με τις δύο αθλήτριες να μοιράζονται τα games μέχρι το τέλος, επικράτησε με σκορ 4-6.

Στο δεύτερο σετ, ήταν η σειρά της 29χρονης Ρουμάνας να βγει μπροστά και να απαντήσει. Και με ένα εξαιρετικό σερί με 3 κερδισμένα games, παίρνοντας πίσω το break point του 1ου σετ, μετέτρεψε το 3-3 σε 6-3, και ισοφάρισε σε 1-1 στα σετ.

Στο τελευταίο, και πιο δραματικό, σετ, όλα έμοιαζαν ευνοϊκά στην αρχή για την Μπόγκνταν, που είχε προηγηθεί με 2-1 στα games, έχοντας και 1 ακόμα break point.

Βρήκε, όμως, δυνάμεις η Σέριφ να κάνει και πάλι την ανατροπή, παίρνοντας 2 games μεγάλης διάρκειας, όταν το μπαλάκι «έκαιγε», αλλά έχοντας και 2 ακόμα break points, στα κρίσιμα σημεία.

Και μετά το 2-1 ακολούθησαν δύο ισοπαλίες (3-3, 4-4), για να πάρει τελικώς το παιχνίδι η Αιγύπτια με σκορ 4-6, φτάνοντας έτσι στον τελικό της διοργάνωσης, απέναντι στην Μαρία Σάκκαρη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις