fbpx

Ostrava Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Ostrava Open: Η κλήρωση της Σάκκαρη

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Ostrava Open, που θα διεξαχθεί στην Τσεχία το διάστημα 03-09/10, με την Μαρία Σάκκαρη να βρίσκει στο δρόμο της μεγάλα ονόματα.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, μετά την bye πρόκρισή της από τη φάση των «32», στον αμέσως επόμενο γύρο, θεωρητικά, θα βρει μπροστά της την Νο.19 στην παγκόσμια κατάταξη Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία θα παίξει μπροστά στους συμπατριώτες της.

Οι δύο αθλήτριες έχουν συναντηθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, με την Πλίσκοβα να παίρνει τη νίκη με 2-1 σετ, στο Τορόντο, για τη φάση των 16 του Canadian Open, τον περασμένο Αύγουστο.

Αν η Σάκκαρη επικρατήσει της Τσέχας αθλήτριας, τότε στην προημιτελική φάση θα συναντήσει μίας εκ των Σέλμπι Ρότζερς και Μπελίντα Μπέντσιτς, με την 2η να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, μιας και βρίσκεται στο No.14 του ranking.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Τόκιο, επίσης, έχει κερδίσει πρόσφατα τη Σάκκαρη με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-4), στον συγκλονιστικό ημιτελικό του Ιουνίου, για το Berlin Open.

Σε περίπτωση που η Σάκκαρη ξεπεράσει την πιθανή αντίπαλό της στον προημιτελικό, τότε στα ημιτελικά ενδέχεται να συναντήσει μία εκ των Γέλένα Οσταπένκο, Αλεξάντρα Σάνσοβιτς, Μάντισον Κις, Ελένα Ριμπάκινα, Πέτρα Κβίτοβα και φυσικά την Πάουλα Μπαντόσα, που και αυτή έχει bye πρόκριση από τον 1ο γύρο.

Στον τελικό (πάντα θεωρητικά), η Ελληνίδα τενίστρια, αναμένεται να συναντήσει τη No. 1 του κόσμου, και μεγάλο φαβορί του τουρνουά, Ίγκα Σφιόντεκ.

Το πιθανό μονοπάτι της Σάκκαρη προς τον τελικό:

1R: bye
2R: Πλίσκοβα (Τσεχία)
QF: Μπέντσιτς (Ελβετία)/Ρότζερς (Αμερική)
SF: Οσταπένκο (Λετονία)/Κις (Αμερική)/ Μπαντόσα (Ισπανία)
F: Σφιόντεκ (Πολωνία)/Χαντάντ Μάια (Βραζιλία)/Κονταβέιτ (Εσθονία)/Κασατκίνα (Ρωσία)

Οι πιθανοί προημιτελικοί:

Σφιόντεκ (Πολωνία) – Χαντάντ Μάια (Βραζιλία)
Ανέτ Κονταβέιτ (Εσθονία) – Ντάρια Κασατικίνα (Ρωσία)
Μπελίντα Μπέντσιτς (Ελβετία) – Μαρία Σάκκαρη (Ελλάδα)
Τζελένα Οσταπένκο (Λετονία) – Πάουλα Μπαντόσα (Ισπανία)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις