fbpx

Η απάντηση του Μουτέ για το επεισόδιο με τον Αντρέεφ

Η απάντηση του Μουτέ για το επεισόδιο με τον Αντρέεφ

Στον χθεσινό (29/9) διαπληκτισμό με τον Αντριάν Αντρέεφ αναφέρθηκε, ο Κορεντίν Μουτέ, που έγινε μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση στο τουρνουά της Ορλεάνης.

Με ανάρτησή του στα σόσιαλ, ο Γάλλος τενίστας, τόνισε πως ο Βούλγαρος αντίπαλός του τον έβριζε και γι’ αυτό αντέδρασε με αυτόν το τρόπο στο τέλος του ματς.

Αυτό δεν έγινε, αλλά ο Μουτέ μοίρασε στα σόσιαλ την δική του εκδοχή, ενώ τα έβαλε και με τους συμπατριώτες του στην Ορλεάνη, κάνοντας παράπονα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Δεν θέλω να απολογηθώ για ό,τι συνέβη στο τέλος του αγώνα. Όταν ένας παίκτης λέει “άντε γα@@ου” δύο φορές ενώ με κοιτάζει στα μάτια, δεν μπορώ να μην του δώσω να καταλάβει με τον δικό μου τρόπο ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος να κάνεις τα πράγματα.

Χειροκροτήσατε αυτόν τον παίκτη στο τέλος του αγώνα. Ίσως για εσάς αυτά να είναι αποδεκτά πράγματα… για μένα όχι!

Εν πάση περιπτώσει, με απείλησε και μου ζήτησε να τον περιμένω στην έξοδο του γηπέδου, πράγμα που έκανα φυσικά. Δυσκολεύτηκα να τον βρω για 10 λεπτά

Πράγματι, ήταν κρυμμένος στην άλλη πλευρά πίσω από 6 άτομα ασφαλείας. Άκουσα τις απειλές σου, οπότε όταν βγεις από το δωμάτιο, όπου σε έκρυψαν, θα χαρώ πολύ να σε δω να τις κάνεις.

Έτσι ανυπομονώ να σε δω, μπορούμε να μιλήσουμε ήρεμα.

ΥΓ: Διαφορετικά, ευχαριστώ και πάλι τον @opendorleans για το WC έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, μακάρι να μπορούσα να πάω παραπέρα για να το τιμήσω καλύτερα, λυπάμαι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις