fbpx

ATP Tour: Αποσύρθηκε λόγω ασθένειας από τη Νότια Κορέα ο Νόρι

ATP Tour: Αποσύρθηκε λόγω ασθένειας από τη Νότια Κορέα ο Νόρι

Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι αποσύρθηκε από το όπεν της Νότιας Κορέας λίγο προτού αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Τζένσον Μπρούκσμπι. Νούμερο δύο στο ταμπλό ο Νόρι είχε πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά νικώντας στα δύο σετ τον Ιάπωνα Καϊτσι Ουτσίντα ωστόσο η ATP επιβεβαίωσε ότι ο Νόρι αποσύρθηκε εξαιτίας αδιαθεσίας, περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ματς με τον Αμερικανό.

 Νούμερο οκτώ στην παγκόσμια κατάταξη ο Νότι έχει στόχο μία θέση στο ATP Finals στο Τορίνο, μετά από μία πολύ καλή σεζόν όπου βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα του κόσμου για δέκατη φορά στην καριέρα του. Ο 27χρονος διεκδικούσε τον τρίτο τίτλο του στην σεζόν μετά από εκείνους σε Ντέλρεϊ Μπιτς και Λιόν ενώ έφτασε στα ημιτελικά του Γουίμπλεντον.

 Ο Κάμερον Νόρι είναι στην ενδέκατη θέση στη μάχη για την πρόκριση στο ATP Finals, είκοσι βαθμούς πίσω από τον δέκατο, τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ. Επόμενες παρουσίες στο πρόγραμμά του είναι το Τόκιο, προτού πάρει μέρος στα τουρνουά της Στοκχόλμης, της Βιέννης και του Παρισιού ενώ την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο Laver Cup.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις