fbpx

Ροντ Λέιβερ: «Ο Κύργιος δεν πίστευε στην κατάκτηση του Γουίμπλεντον»

Ροντ Λέιβερ: «Ο Κύργιος δεν πίστευε στην κατάκτηση του Γουίμπλεντον»

Ο Ροντ Λέιβερ εξέφρασε την άποψη ότι ο Νικ Κύργιος δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει τον τίτλο στο Γουίμπλεντον φέτος παίζοντας στον τελικό απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο ίδιος ωστόσο πιστεύει ότι με την εμπειρία που απόκτησε από την συμμετοχή του για πρώτη φορά σε τελικό Γκραν Σλαμ μπορεί να τον κάνει ένα ακόμα καλύτερο παίκτη το 2023.

 Η πιο πρόσφατη παρουσία για τον Κύργιο σε κορτ ήταν στο US Open όπου ηττήθηκε στα προημιτελικά από τον Κάρεν Χατσάνοφ και αναμένεται να πάρει μέρος στο Τόκιο Όπεν στις αρχές Οκτωβρίου. «Ο Κύργιος έχει όλες τις δυνατότητες, κάθε χτύπημα που εύχεσαι να έχεις», είπε.

 «Πιθανότατα έχει ένα από τα μεγαλύτερα σερβίς στο παιχνίδι. Έχει ακρίβεια, μπορεί να παίξει υπό πίεση. Ενθουσιάστηκα που πέρασε στον τελικό αλλά δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο. Ήθελα να πιάσει την καλύτερή του απόδοση και να προκαλέσει έκπληξη και στον ίδιο του τον εαυτό».

«Δυστυχώς ήθελε στην συνέχεια  να γυρίσει στην Αυστραλία και να μην πάρει μέρος στο Laver Cup. Γνωρίζει όμως ότι μπορεί να παίξει και να είναι ανταγωνιστικός τώρα. Να μην εμφανίζεται στο κορτ και να σκέφτεται ότι αν πάρω τρία γκέιμ θα είναι αρκετό. Τώρα σκέφτεται, την επόμενη χρονιά; Το Γουίμπλεντον; Θα δείτε σίγουρα έναν διαφορετικό παίκτη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις