fbpx

Ότοτσεκ: Αποκλεισμός για τη Μιχαέλα Λάκη

Ότοτσεκ: Αποκλεισμός για τη Μιχαέλα Λάκη

Ήττα και αποκλεισμός για τη Μιχαέλα Λάκη με σκορ 0-2 στα σετ (2-6,4-6) από την Ιρίνα Κροματσέβα, στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Otocec της Σλοβενίας.

Η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που πραγματοποίησε 3 συνεχόμενες νίκες στον προκριματικό γύρο για να φτάσει ως εδώ (έχοντας χάσει μόλις 12 games σε 3 αναμετρήσεις), δεν έδωσε συνέχεια στο σερί της και ολοκληρώνει εδώ τις προσπάθειές της στο τουρνουά.

Σχετικά με την αναμέτρηση, στο πρώτο σετ, αν και προηγήθηκε με 1 game η Λάκη, είδε την Ρωσίδα αντίπαλό της να ανακάμπτει, με σερί 5 κερδισμένων games (με 2 break points στο ενδιάμεσο), και να φτάνει εύκολα στην επικράτηση, με σκορ 2-6.

Στο δεύτερο, και τελευταίο, σετ, η Ελληνίδα αθλήτρια φάνηκε πιο ανταγωνιστική, κάνοντας, μάλιστα, και την ανατροπή από το εις βάρος της 1-3, στο υπέρ της 4-3, πετυχαίνοντας και break points.

Στη συνέχεια, όμως, ακολούθησε νέο “ξέσπασμα” της Κροματσέβα, όπου με δική της ανατροπή κέρδισε το σετ με σκορ 4-6, πανηγυρίζοντας, έτσι, την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις