fbpx

ATP Tour: Δύσκολη πρόκριση για τον Ρούνε στην Σόφια

ATP Tour: Δύσκολη πρόκριση για τον Ρούνε στην Σόφια

Ο Χόλγκερ Ρούνε από τη Δανία έδειξε το μαχητικό του πνεύμα στο όπεν της Σόφιας και πήρε τη νίκη και την πρόκριση για τα προημιτελικά στη Βουλγαρία απέναντι στον Λορέντσο Σόνεγκο από την Ιταλία.

 Ο Ρούνε πέρασε για έκτη φορά στην σεζόν στα προημιτελικά ενός τουρνουά ATP Tour με τον 19χρονο να χάνει το πρώτο σετ από τον Ιταλό με 7-1 στη διαδικασία του τάι μπρέικ αλλά να παίρνει τα επόμενα δύο με 6-4 και 5-3 στα γκέιμ σε ένα ματς με διάρκεια δύο ωρών και 19 λεπτών.

Ο νούμερο πέντε του ταμπλό είχε 38 γουίνερ και πήρε το 85% των πόντων στο πρώτο του σερβίς με τον Σόνεγκο να προέρχεται από τον τρίτο τίτλο της καριέρας του την περασμένη εβδομάδα στο Μετζ της Γαλλίας. Ο Ρούνε συνεχίζει την προσπάθεια για τον δεύτερο τίτλο καριέρσς αντιμετωπίζοντας στον επόμενο γύρο τον Ίλια Ιβάσκα από τη Λευκορωσία.

 Σε άλλα ματς, ο Γερμανός Γιαν-Λέναρντ Στρουφ, που άρχισε από τα προκριματικά, έφτασε στα προημιτελικά νικώντας 6-3 6-1 τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ, που άρχισε επίσης από τα προκριματικά και στην συνέχεια θα παίξει με τον Ιταλό Λορέντσο Μουζέτι. Ο Πολωνός Κάμιλ Μάγιερτσακ νίκησε με 4-6, 6-2 6-4 τον νούμερο οκτώ του ταμπλό Όσκαρ Ότε και θα παίξει σε προημιτελικά για τρίτη φορά φέτος με τον 26χρονο να αντιμετωπίζει το νικητή του ματς μεταξύ του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα με τον Ελβετό Μαρκ-Αντρέα Χέσλερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις