fbpx

Laver Cup, Team Europe – Team World 8-10: Νίκη για Αλιασίμ – Στον Τσιτσιπά οι ελπίδες της Ευρώπης

Laver Cup, Team Europe – Team World 8-10: Νίκη για Αλιασίμ – Στον Τσιτσιπά οι ελπίδες της Ευρώπης

Σπουδαία επικράτηση του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ επί του Νόβακ Τζόκοβιτς με σκορ 0-2 στα σετ (3-6, 6-7), με την οποία κάνει την ανατροπή για την Team World, στην 3η μέρα του Laver Cup.

Στο πρώτο σετ, ο Σέρβος φάνηκε εξ αρχής να έχει τα ινία της αναμέτρησης, παίρνοντας τα πρώτα 2 game, κάνοντας και ένα break point.

Όμως, η συνέχεια άνηκε εξ ολοκλήρου στον 22χρονο Καναδό τενίστα, που έκανε την ανατροπή, πραγματοποιώντας 2 break points, χαρίζοντας ακόμα μόνο 1 game στον Νόλε, φτάνοντας στην επικράτηση με σκορ 3-6.

Το δεύτερο σετ του παιχνιδιού, συνεχίστηκε όπως τελείωσε το προηγούμενο, με τον Αλιασίμ να ξεκινά δυναμικά, κατακτώντας τα 2 πρώτα games.

Ωστόσο ο Τζόκοβιτς βρήκε τις δυνάμεις να φέρει τούμπα τα έως τώρα δεδομένα, και να πάρει προβάδισμα στο σετ με 4-3, κάνοντας και αυτός με τη σειρά του νέο break point.

Από το σημείο αυτό και μετά, μοιράζοντας τα games οι δύο αθλητές, φτάνοντας το σετ στο δραματικό 6-6.

Για να ολοκληρώσει, εκεί, την έκπληξη ο εκπρόσωπος της Team World, παίρνοντας το 13ο game, που διήρκησε 8 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-7.

Πλέον, οι ελπίδες των Ευρωπαίων πέφτουν στα χέρια του Στέφανου Τσιτσιπά, που αντιμετωπίζει τον Φράνσις Τιάφο, στη συνέχεια της 3ης ημέρας της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις