fbpx

Laver Cup, Team Europe – Team World 6-4: Προβάδισμα δια χειρός Τζόκοβιτς για τους Ευρωπαίους (vid)

Laver Cup, Team Europe – Team World 6-4: Προβάδισμα δια χειρός Τζόκοβιτς για τους Ευρωπαίους (vid)

Πρεμιέρα με νίκη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, που κέρδισε κατά κράτος τον Φράνσις Τιάφο με 2-0 σετ (6-1, 6-3), και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Team Europe με 6-4, στη 2η μέρα του Laver Cup.

Ο Σέρβος τενίστας, που επέστρεψε στη δράση μετά από 1,5 μήνα, και συγκεκριμένα από τον τελικό του Wimbledon, ήταν εντυπωσιακός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, μην αφήνοντας τον 24χρονο Αμερικανό να αντιδράσει, ώστε να διεκδικήσει το σετ.

Με τον Νόλε, λοιπόν, να σπάει 2 φορές τα σερβίς του Τιάφο, και να μη χάνει κανέναν απολύτως πόντο από τη δική του γραμμή, έφτασε εύκολα και άνετα στο ευρύ 6-1.

Στο δεύτερο, και τελευταίο σετ, του παιχνιδιού, συνέχισε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό το κυριαρχικό του παιχνίδι, κερδίζοντας μάλιστα τα 8 από τα πρώτα 9 games.

Και έχοντας αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τον αντίπαλό του, ο Τζόκοβιτς τελείωσε την αναμέτρηση double break στο 9ο game του σετ, για να διαμορφωθεί το τελικό 6-3.

Να σημειωθεί, πως ο Ευρωπαίος χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 12 λεπτά για να τελειώσει τον αγώνα, και να βάλει μπροστά και πάλι την ομάδα του στη διοργάνωση.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις