fbpx

Laver Cup, Team Europe – Team World 4-4: Νίκη στο tie-break για τον Φρίτζ

Laver Cup, Team Europe – Team World 4-4: Νίκη στο tie-break για τον Φρίτζ

Ισοπαλία εκ νέου ανάμεσα σε Team Europe και Team World, μιας και ο Τέιλορ Φριτζ επικράτησε του Κάμερον Νόρι στο tie-break με 8-10, για το Laver Cup.

Στο πρώτο σετ, τον απόλυτο έλεγχο απέκτησε εξαρχής ο 24χρονος Αμερικάνος τενίστας, που βρέθηκε μπροστά με 4 games, κάνοντας παράλληλα και 2 break points.

Η μόνη απάντηση από πλευράς Νόρι ήταν να μειώσει σε 1-4, αλλά ο “μονόλογος” του Φριτζ συνεχίστηκε, φτάνοντας άνετα στο 1-6, κάνοντας το τρίτο break point για το σετ.

Στο δεύτερο σετ, έπρεπε να μπει πιο δυνατά ο 27χρονος Άγγλος αθλητής και το έκανε, με το να προηγηθεί στα games με 2-0.

Εκεί βρήκε το σθένος ο αντίπαλός του να αντιδράσει με ένα ξέσπασμα τριών games, κάνοντας και break point στο ενδιάμεσό, αλλά ο Νόρι δε χαρίστηκε στη συνέχεια και απάντησε με δικό του σερί για την ανατροπή.

Τελικώς, μετά από ένα μακράς διάρκειας 6ο game (6 λεπτών και 26 δευτερολέπτων), αλλά και 1 δικό του break point στο 9ο game, επικράτησε του Αμερικανού με 6-4 και πήγε το παιχνίδι στο tie-break.

Στον επίλογο της αναμέτρησης, όμως, ο εκπρόσωπος της Team World άντεξε στην πίεση και στην κούραση, και κέρδισε με 8-10 σκορ, για να φέρει μπλε και κόκκινους στα ίσα.

Τη 2η βραδιά της διοργάνωσης θα κλείσει το διπλό της ημέρας, με τους Τζόκοβιτς και Μπερετίνι να αντιμετωπίζουν τους Άλεξ ντε Μινόρ και Τζακ Σοκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις