fbpx

Laver Cup, Team Europe – Team World 4-2: Προβάδισμα με Μπερετίνι για τους Ευρωπαίους

Laver Cup, Team Europe – Team World 4-2: Προβάδισμα με Μπερετίνι για τους Ευρωπαίους

Ξανά προβάδισμα έδωσε στην Team Europe, απέναντι στην Team World, ο Ματέο Μπερετίνι, που νίκησε στο tie-break τον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με 10-7 (7-6, 4-6), για τη 2η μέρα του Laver Cup.

Στο πρώτο σετ, το οποίο εξελίχθηκε σε πραγματικό θρίλερ, ο 26χρονος Ιταλός τενίστας βρισκόταν διαρκώς μια ανάσα από τον Καναδό αντίπαλό του, με τη διαφορά να παραμένει πάντα στο ένα game.

Κατάφερε, την κρίσιμη ώρα, να ισοφαρίσει σε 6-6 ο Μπερετίνι, ώστε λίγο αργότερα να κάνει την ανατροπή και το 7-6, με το 13ο game του πρώτου σετ να διαρκεί 8 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα.

Στο δεύτερο σετ, παρά το πρώτο κερδισμένο game του Ιταλού, ο Αλιασίμ ξέσπασε με 3 συνεχόμενα δικά του, και κάνοντας παράλληλα το πρώτο break point της αναμέτρησης.

Έπειτα, ακολούθησε μια αλληλεξουδετέρωση των δύο κορυφαίων αθλητών, φτάνοντας το σκορ στο 4-5 υπέρ του εκπροσώπου της Team World, για να βρει την ψυχραιμία αυτός και να πάρει το σετ στο τέλος, διαμορφώνοντας το τελικό 4-6.

Στο tie-break, όμως, το πιο καθαρό μυαλό αποδείχθηκε να έχει ο Ευρωπαίος, που επικράτησε με 10-7, και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους μπλε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις