fbpx

Φέντερερ: «Ήταν ένα τέλειο ταξίδι, θα το ξαναέκανα» (vid)

Φέντερερ: «Ήταν ένα τέλειο ταξίδι, θα το ξαναέκανα» (vid)

Ο Ρότζερ Φέντερερ εμφανώς συγκινημένος στην on-court συνέντευξη εξέφρασε τα συναισθήματά του τονίζοντας για μία ακόμη φορά ότι ολοκλήρωσε την καριέρα του όπως ακριβώς ήθελε μαζί με τους φίλους του χωρίς να νιώθει μόνος του σε μια τόσο ιδιαίτερη μέρα.

«Είναι μια υπέροχη ημέρα, είμαι χαρούμενος, δεν είμαι λυπημένος. Απόλαυσα το να φορέσω ακόμη μια φορά τα παπούτσια μου, διασκέδασα βλέποντας όλα τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι ένιωσα ότι είμαι κοντά στο να τραυματιστώ, όλα πήγαν καλά όμως

«Το να παίζω με τον Ράφα στην ίδια ομάδα και να έχω όλους αυτούς τους παίκτες- θρύλους κοντά μου ήταν κάτι απίστευτο. Είναι υπέροχο. Δεν ήθελα να αισθανθώ μόνος εκεί έξω. Ένιωσα ότι ήμουν μέλος μια ομάδας, στο τένις αυτό δεν το αισθάνεσαι. Ήμουν μαζί με παιδιά που έχουμε αγωνιστεί μαζί για πολλά χρόνια.»

«Είναι το τέλος στο οποίο ήθελα. Δεν είχα προβλέψει μια τέτοια πορεία. Ξεκίνησα παίζοντας με τους φίλους μου και κατέληξα εδώ σήμερα. Ήταν υπέροχα, διασκέδασα πάρα πολύ, τόσοι πολλοί άνθρωποι με στήριξαν, σας ευχαριστώ πολύ. Ήταν ένα τέλειο ταξίδι και θα το ξαναέκανα.»

«Περάσαμε τόσο ωραία όλα αυτά τα χρόνια, όλοι είναι εδώ, τα παιδιά μου η σύζυγός μου. Η σύζυγός μου θα μπορούσε να μου πει να σταματήσω εδώ και καιρό, όμως αντίθετα με προέτρεψε να συνεχίσω. Είναι μια απίστευτη βραδιά, σας ευχαριστώ όλους.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις