fbpx

Laver Cup, Team Europe – Team World 1-2: Λύγισε τον Μάρεϊ ο Ντε Μινόρ

Laver Cup, Team Europe – Team World 1-2: Λύγισε τον Μάρεϊ ο Ντε Μινόρ

Μείωσε την απόσταση από την Team Europe η Team World, με τον Άλεξ Ντε Μινόρ να παίρνει την νίκη κόντρα στον Άντι Μάρεϊ, στο τρίτο παιχνίδι της βραδιάς για το Laver Cup.

Στο πρώτο σετ, τον πρώτο λόγο είχε ο 23χρονος Αυστραλός τενίστας, που έφτασε το προβάδισμά του μέχρι το 1-3, μετά από 1 break point στο 1ο game, αλλά και ένα μεγάλης διάρκειας hold (2 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα).

Στη συνέχεια, όμως, ο 35χρονος τενίστας του Ηνωμένου Βασίλειου έβγαλε αντίδραση. Απάντησε με 4 σερί κερδισμένα games, αλλά και 1 break point, για να φέρει το παιχνίδι στο 4-3 και να πάρει τον έλεγχο.

Ο Μινόρ ισοφάρισε σε 4-4, μετά από ένα ακόμα… περιπετειώδες game (διάρκειας 7 λεπτών και 23 δευτερολέπτων), απάντησε με εκ νέου προβάδισμα ο Μάρεϊ, πάλι με game που κράτησε τα ίδια λεπτά, για να έρθει ξανά η ισοφάριση του μαχητικού αντιπάλου του.

Τελικώς, ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής ομάδας πανηγύρισε την κατάκτηση του set, μιας και πήρε το 11ο game (5 λεπτών και 27 δευτερολέπτων), αλλά και το εξωφρενικά μεγάλο σε διάρκεια τελευταίο game (15 λεπτών και 3 δευτερολέπτων), κάνοντας και δεύτερο break, για να διαμορφωθεί το 7-5 υπέρ του.

Στο δεύτερο σετ, παρά τον πρώτο game του Μάρεϊ, ο Αυστραλός ξέσπασε με 3 σερί games, και στο ενδιάμεσο με ένα break point, για να πάρει για πρώτη φορά τα ινία.

Από εκεί και μετά, τα games μοιράζονταν, για να φτάσει το σκορ στο 3-4, ώστε να πάρει και πάλι τον έλεγχο ο Μινόρ, παίρνοντας το κρίσιμο 8ο game, που διήρκησε 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα, και ολοκληρώνοντας την προσπάθεια του με ένα ακόμα break, για να κάνει το τελικό 3-6.

Στο tie-break, εμφανίστηκε πιο ψύχραιμος, και λιγότερο κουρασμένος, ο Μινόρ, και πήρε τη νίκη με σκορ 7-10, μετά από ένα game που κράτησε 2 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Για να φέρει την πρώτη νίκη στην Team World, πριν το μεγάλο διπλό της βραδιάς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις