fbpx

Laver Cup, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν νιώθω καμία πίεση – Έχουμε μια υπέροχη ομάδα»

Laver Cup, Στέφανος Τσιτσιπάς: «Δεν νιώθω καμία πίεση – Έχουμε μια υπέροχη ομάδα»

Εμφανέστατα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την επικράτηση επί του Ντιέγκο Σβάρτσμαν, και το 2-0 της Team Europe επί της Team World, για το Laver Cup.

Ο 24χρονος Έλληνας αθλητής, σε συνέντευξή του μετά το πέρας της αναμέτρησης, δήλωσε πως δε νιώθει καθόλου πίεση, που είναι συμπαίκτης με τους καλύτερους τενίστες της Ευρώπης.

Αλλά αντιθέτως, νιώθει ιδιαίτερη χαρά που αποτελεί μέλος αυτής της ομάδας, λέγοντας μάλιστα πως δε θα μπορούσε να γίνει καλύτερη από ότι είναι.

Όσο για τον σημερινό του αντίπαλο, αναγνώρισε τη μαχητικότητά του, ενώ νιώθει ευχαριστημένος με την προσέγγιση του στον αγώνα, μιας και αντιμετώπισε τον Σβάρτσμαν με ψυχραιμία και υπομονή.

Τα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά για την Team Europe:

«Αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καμία πίεση επειδή δεν είναι εδώ”, είπε γελώντας ο Στέφανος, που πρόσθεσε: “Έχουμε μια υπέροχη ομάδα, τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Μεταξύ μας είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο court όταν είμαστε αντίπαλοι, αλλά στο Laver Cup κάνουμε μια πολύ ενωμένοι, μοιραζόμαστε ιδέες και στρατηγικές, είμαστε μια σπουδαία ομάδα. Αυτό σίγουρα βοηθάει και φαίνεται κιόλας από τα αποτελέσματα που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια σ’ αυτή τη διοργάνωση. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερη αυτή η ομάδα, έχουμε τον Roger, τον Rafa, τον Novak, τον Andy, εγώ είμαι παιδί μπροστά τους».

Όσα είπε για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν:

«Ήξερα πως έπαιζα με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο Diego είναι ένας παίκτης που βρίσκεται πίσω από κάθε μπάλα, ήταν περισσότερο μια μάχη σωματικής αντοχής απ’ οτιδήποτε άλλο. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που προσέγγισα τις τακτικές μου. Ήμουν πολύ υπομονετικός σήμερα και αυτό με βοήθησε, δεν υπήρχε βιασύνη. Ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα, στο ξεκίνημα του 2ου σετ, κράτησα την ψυχραιμία μου και συνέχισα. Είναι σημαντικό που έδειξα αυτή τη συμπεριφορά, η ομάδα μου, μου έδωσε την καλύτερη ενέργεια και σίγουσε βοήθησε να φτάσω σ’ αυτό το αποτέλεσμα.»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις