fbpx

Τζον ΜάκΕνρο: «Ο Φέντερερ είναι ο ομορφότερος παίκτης που έχω δει»

Τζον ΜάκΕνρο: «Ο Φέντερερ είναι ο ομορφότερος παίκτης που έχω δει»

Αρχηγός της παγκόσμιας ομάδας στο Laver Cup, ο Τζον ΜάκΕνρο μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Ρότζερ Φέντερερ ενόψει της αποχώρησης του Ελβετού από τη δράση. Μιλώντας στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Αμερικανός ευχαρίστησε τον 41χρονο Φέντερερ για τα όσα έχει προσφέρει στο άθλημα λέγοντας ότι ήταν ο ομορφότερος παίκτης που έχει δει ποτέ σε κορτ.

 «Προφανώς έχεις την ποιότητα», ήταν η αρχή του μηνύματος του ΜάκΕνρο στον Φέντερερ. «Λάτρευα να σε βλέπω να παίζεις και να σχολιάζω τα παιχνίδια σου, ήταν ένα προνόμιο. Είσαι ο ομορφότερος παίκτης που έχω δει ποτέ σε ένα κορτ. Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει. Είναι το μοναδικό που μπορώ να πω. Η απόλυτη αγάπη σου για το παιχνίδι, μας ξεπερνά όλους και ανατριχιάζω όταν αισθάνομαι ότι ήταν μία απόλαυση να σε παρακολουθώ τα τελευταία είκοσι χρόνια».

 Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για το ποιος ήταν ο κορυφαίος όλων των εποχών, ο ΜάκΕνρο είχε μία…διπλωματική απάντηση: «Ο σπουδαιότερος παίκτης στο γρασίδι όλων των εποχών είναι ο Ρότζερ, ο σπουδαιότερος σε σκληρό κορτ είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο σπουδαιότερος στο χώμα είναι ο Ράφα Ναδάλ», είπε.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις