fbpx

Ινζεριγιό: “Θα είμαι 200% δίπλα στην Εθνική ομάδα, είτε επιλεχθώ είτε όχι”

Ινζεριγιό: “Θα είμαι 200% δίπλα στην Εθνική ομάδα, είτε επιλεχθώ είτε όχι”

Απόλυτα ταγμένος στους στόχους της Εθνικής ομάδας της Γαλλίας δηλώνει ο Ζερόμ Ινζεριγιό. Όντας αυτή τη στιγμή στο Νο7 της κατάταξης μεταξύ των Γάλλων, ο Ινζεριγιό έχει καλές πιθανότητες να επιλεγεί για την αποστολή του προσεχούς Παγκόσμιου Κυπέλλου. Ο ίδιος θεωρεί πως είναι μία καλή ευκαιρία για να βρεθεί στην ομάδα, μη διστάζοντας όμως να πει πως, εάν δεν τα καταφέρει, πάλι θα στηρίξει τους συμπατριώτες του με όλη του την ψυχή.

“Θα το ήθελα. Σε συνέχεια της περσινής χρονιάς και της καλής φετινής σεζόν που έχουμε ως γαλλική ομάδα. Μιλάμε ήδη για μία συμπληρωμένη χρονιά, διανύω το δεύτερο έτος. Νομίζω πως είναι μία καλή σεζόν για να βρεθώ εκεί, ποτέ δεν ξέρεις.

Θα έχουμε μία διαδικασία δοκιμών σε 15 ημέρες και θα πρέπει να εμφανιστώ καλός εκεί. Τότε είναι που θα είναι όλα ανοικτά από πλευράς επιλογών και ο προπονητής θα κάνει τη διαλογή του. Σε κάθε περίπτωση, εάν με επιλέξει, θα είμαι 200% μέσα την ομάδα, ενώ εάν δεν με επιλέξει πάλι θα είμαι 200% δίπλα στην ομάδα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ινζεριγιό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις