fbpx

Επέστρεψε στις νίκες η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Επέστρεψε στις νίκες η Σαπφώ Σακελλαρίδη

Μεγάλη εμφάνιση, και εξίσου μεγάλη νίκη, για την Σαπφώ Σακελλαρίδη, απέναντι στην Νοέλια Ζέμπαλος Μέλγκαρ, με σκορ 2-0 σετ (6-3, 6-2), στου τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Ιταλία.

Η 19χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, που πρόσφατα είχε αντιμετωπίσει την ταλαντούχα Τσέχα Μπρέντα Φρουβίρτοβα (ήττα με 2-1 σκορ, 4-6, 7-5 και 6-0), ήταν πιο προετοιμασμένη αυτή τη φορά, παίζοντας με διάθεση και στα δύο σετ της αναμέτρησης.

Στο πρώτο σετ, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, μιας και είχε αρκετές εναλλαγές στο προβάδισμα, αλλά εν τέλει η Σακελλαρίδη βρήκε τον τρόπο να επικρατήσει με σκορ 6-3, κάνοντας 3 break points στα κρίσιμα σημεία.

Ενώ στο δεύτερο, και τελευταίο, σετ, τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα πιο εύκολα για την γαλανόλευκη πλευρά, αφού δεν έχασε σε καμία περίπτωση το προβάδισμα από την αντίπαλο τενίστρια από τη Βολιβία.

Μόνο 2 σημαντικά break points χρειάστηκαν, την ώρα που η Σακελλαρίδη δε δέχθηκε ούτε ένα, αλλά και ένα long hold 9 λεπτών και 4 δευτερολέπτων, με το σκορ στο 3-1, για να κατακτήσει το σετ και να πάρει τη νίκη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις