fbpx

Εκτός κυρίως ταμπλό η Μιχαέλα Λάκη στη Σλοβενία

Εκτός κυρίως ταμπλό η Μιχαέλα Λάκη στη Σλοβενία

Την ήττα γνώρισε η Μιχαέλα Λάκη, στον 3ο προκριματικό γύρο του Τουρνουά των 25.000 δολαρίων, απέναντι στην Ίβα Πρίμορατς, με σκορ 10-4 στο super tie break.

Η 17χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, που προερχόταν από τη νίκη κόντρα στη Μπρίνα Σούλιν με 2-0 σετ (6-1, 6-2), στον 2ο προκριματικό γύρο, αλλά και την bye πρόκρισή της στον 1ο προκριματικό γύρο, δεν κατάφερε να φτάσει στο κυρίως ταμπλό, με μια ακόμα νίκη.

Σχετικά με τον αγώνα, η τενίστρια από την Κροατία μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, επικρατώντας με 1-6 σκορ στο πρώτο σετ, κάνοντας, μάλιστα, και 4 break (στο 0-1, στο 1-2, στο 1-4 και στο 1-6).

Ενώ η Λάκη έκανε μόλις 1 break (στο 1-1), ψάχνοντας να βρει λύσεις στην ασφυκτική πίεση της αντιπάλου της.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε και πάλι κάπως νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έκανε την ανατροπή και πήρε στη συνέχεια το προβάδισμα.

Ήταν και η σειρά της, κιόλας, να κάνει 4 break (στο 1-0, στο 2-3, στο 4-3 και στο 6-3), και να επικρατήσει με το τελικό 6-3 της Πρίμορατς, που έκανε μόλις 2 break (στο 1-1 και στο 1-3).

Στο super tie break, η Λάκη δεν είχε την τύχη με το μέρος της, και παρά την καλή της προσπάθεια, σε ένα σέρβις game διάρκειας 14 λεπτών και 8 δευτερολέπτων, τελικώς ηττήθηκε με σκορ 4-10.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις