fbpx

Davis Cup: Βγήκαν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης (vid)

Davis Cup: Βγήκαν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης (vid)

Διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Davis Cup, που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο, στο Martin Carpena της Μάλαγα.

Συγκεκριμένα, η Ισπανία, με ηγέτη της τον Κάρλος Αλκαράθ που έπαιξε 2 αγώνες και συνεισέφερε τα μέγιστα, κέρδισε με 3-0 την Κορέα και πήρε την πρόκριση.

Για να συναντήσει την Κροατία, που έχοντας στη διάθεσή της τον Μπόρνα Τσόριτς, πήρε τη 2η θέση στον όμιλο της, αφήνοντας πίσω Σουηδία και Αργεντινή.

Επί προσθέτως, η Ιταλία θα βρεθεί στους καλύτερους 8 της διοργάνωσης, έπειτα το απόλυτο των νικών που πραγματοποίησε στον όμιλό της, και θα βρει μπροστά της τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που τερμάτισαν στη 2η θέση, αποκλείοντας Μεγάλη Βρετανία και Καζακστάν.

Η Γερμανία, επίσης, κατέκτησε την 1η θέση στον δικό της όμιλο, ακόμα και χωρίς τις υπηρεσίες του Αλεξάντερ Ζβέρεφ που θα λείψει για καιρό, και θα συναντήσει στην επόμενη φάση τον Καναδά, που με τριπλή ισοβαθμία ήρθε 2ος στον όμιλό του και προκρίθηκε στα τελικά.

Το τελευταίο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης διαμορφώνουν Αυστραλία και Ολλανδία, με τους πρώτους να χάνουν στις λεπτομέρειες την πρωτιά του ομίλου από τους Γερμανούς, και τους δεύτερους να κάνουν το 3/3 στον όμιλο και να έρχονται εύκολα στην πρώτη θέση.

Τέλος, η διασταύρωση των ημιτελικών αγώνων είναι η εξής:

Ο νικητής του πρώτου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου, και ο νικητής του τρίτου με του τέταρτου (1 με 2 και 3 με 4).

Αναλυτικά τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Davis Cup:

1) ΙΤΑΛΙΑ – ΗΠΑ
2) ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΚΑΝΑΔΑΣ
3) ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ
4) ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις