fbpx

Pan Pacific Open: Με παίκτρια από τα προκριματικά η Παπαμιχαήλ

Pan Pacific Open: Με παίκτρια από τα προκριματικά η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μετά τις δυο εξαιρετικές εμφανίσεις και νίκες της στο προκριματικό ταμπλό, έμαθε την αντίπαλο της, μετά από την κλήρωση του main draw για το Pan Pacific Open.

Συγκεκριμένα, οι Καρολίνα Πλίσκοβα, Πέτρα Μάρτιτς, Σοφία Κένιν και Qualifier, ήταν οι πιθανές αντίπαλες της 29χρονης στον 1ο γύρο του Tokyo Open. Παρόλα αυτά, έπεσε πάνω στην Κινέζα και Νο332 τενίστρια του κόσμου, Ζιαόντι Γιού, που προέρχεται από τα προκριματικά.

Η Ελληνίδα τενίστρια, θα αντιμετωπίσει την 26χρονη στο ντεμπούτο της στο 500άρι της Ιαπωνίας και αν καταφέρει και πετύχει τη νίκη που θα της δώσει την πρόκριση, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο, τη Νο3 του ταμπλό, πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου και κάτοχο δυο Grand Slam τίτλων, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

Να σημειωθεί ότι, αυτή θα είναι η 3η συμμετοχή της Παπαμιχαήλ σε κυρίως ταμπλό WTA 500 τουρνουά, ενώ ψάχνει την 1η νίκη καριέρας, μιας και τις δυο προηγούμενες φορές, ηττήθηκε από την Καρολίνα Πλίσκοβα (Άμπου Ντάμπι, 2021) και τη Μαρί Μπόσκοβα (Αδελαΐδα, 2022), αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις