fbpx

Μάρεϊ για Φέντερερ: «Τυχερός που έπαιξα εναντίον του, απίστευτα όσα έκανε, θλιβερή μέρα για το άθλημα» (vid)

Μάρεϊ για Φέντερερ: «Τυχερός που έπαιξα εναντίον του, απίστευτα όσα έκανε, θλιβερή μέρα για το άθλημα» (vid)

Ο Άντι Μάρεϊ έκανε δηλώσεις στα πλαίσια του αποκλεισμού της Μ.Βρετανίας από το Davis Cup φανερά απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη, ενώ παράλληλα δήλωσε πως είναι τυχερός που αγωνίστηκε εναντίον του Φέντερερ και πως είναι θλιβερή μέρα για το άθλημα και υποσχέθηκε πως θα μιλήσει αναλυτικά για την απόφαση του «βασιλιά» να αποσυρθεί από τα κορτ μετά το Laver Cup.

Ο Βρετανός δήλωσε πως «Θα πω περισσότερα γι’ αυτό την επόμενη εβδομάδα στο Laver Cup, δεν ξέρω αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Δεν γνωρίζω. Ίσως να έχω την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί του το court στα διπλά. Αυτό θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό», ανέφερε.

Συνεχίζοντας είπε πως «ήταν ένας καταπληκτικός παίκτης. Είχα την τύχη να αγωνιστώ απέναντι του σε μερικούς από τους μεγαλύτερους αγώνες, στα μεγαλύτερα τουρνουά, στα μεγαλύτερα stages του αθλήματος».

Επίσης τόνισε ότι «πιο παλιά μάλλον δεν εκτιμούσα όλα αυτά που είχε πετύχει, αλλά τώρα κοιτάζοντας πίσω αυτά που έχει κάνει είναι εκπληκτικά. Είναι απίστευτο αυτά που έχει κάνει, όπως κι αυτά που έχουν κάνει ο Ράφα και ο Νόβακ».

Κλείνοντας, δήλωσε πως «είναι μια θλιβερή ημέρα για το άθλημα. Ναι, ήταν μια απίστευτη καριέρα. Η κατάκτηση του Australian Open (2017) έχοντας επιστρέψει από την επέμβαση στο γόνατο, ήταν πραγματικά απίστευτο. Ο τρόπος με τον οποίον αγωνιζόταν, ο τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρθηκε στο τένις ήταν ο λόγος που όλοι παίκτες τον σεβάστηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις