fbpx

Korea Open, Γραμματικοπούλου-Ράινα 1-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Βαλεντίνη

Korea Open, Γραμματικοπούλου-Ράινα 1-2: Ήττα στις λεπτομέρειες για την Βαλεντίνη

Τα έδωσε όλα για περίπου 3 ώρες αγώνα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που τελικά γνώρισε την ήττα από την Ανκίτα Ράινα, με 2-1 σετ (7-6 (4), 6-7 (4), 6-0), στον τελευταίο γύρο των προκριματικών του Korea Open στη Σεούλ, WTA 250 τουρνουά.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που χθες είχε πάρει μια σπουδαία, και παράλληλα δραματική, νίκη απέναντι στη Νάντια Κιτσένκο, με 2-1 σετ (7-5, 6-7, (3), 6-0), σήμερα πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά η Ινδή αθλήτρια χαμογέλασε στο τέλος.

Το πρώτο σετ, χάθηκε κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια της Ελληνίδας εκπροσώπου, αφού βρέθηκε να προηγείται με 5-1, και είδε την Ράινα να ανατρέπει εξ’ ολοκλήρου το σκηνικό, χάνοντας με 7-6 (4).

Στο δεύτερο σετ, έγινε το ακριβώς αντίστροφο, μιας και η Γραμματικοπούλου βρήκε αυτή τη φορά το σθένος να γυρίσει από το εις βάρος της σκορ, και να το κατακτήσει σβήνοντας διπλό match point, και επικρατώντας στο tie break με 6-7 (4).

Δυστυχώς, όμως, στο τρίτο και τελευταίο σετ, η 29χρονη Ινδή τενίστρια ήταν αλάνθαστη, δεν άφησε περιθώρια απειλής, και το κέρδισε με το απόλυτο 6-0, παίρνοντας έτσι και τη νίκη στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις